Többször járt már hazánkban, Budapestet kedvenc városai között emlegette, s idén nyáron a Sziget Fesztiválon készült „nagy bulira” Anders Behring Breivik. Az ámokfutó magyar ismerőse most már belegondolni sem mer, vajon mit értett Breivik a „nagy buli” alatt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
A norvégok követelik a kivégzését!
Csizmás Kond
Persze most az ideje a spekulációknak...és ki is használják.
Remélem kiderül az igazság.
Kutyafüle
az a félelmetes benne, hogy abszolut intelligens ez a pasas és mint ilyen ,kiszámíthatatlan, nem tudni, mire lett volna még képes.Sok információt olvastam róla most a neten.
másvirág
Már a szervezők sem bánják ,hogy nem lesz "bom-basz-tik"-us siker a fesztiválon!
kinyílt a bicska a zsebemben
@nyanya001: A halál büntetésnek azt mondják nincs visszatartó ereje! Dehogynem! Ha kivégzik többet nem csinál ilyet! Szerintem ha nem végzik ki, annak nincs visszatartó ereje, másokra nézve sem! Én azért nem ölném meg rögtön, hogy amikor reggel jönnek hozzá had higgye azt, minden nap hogy ez az utolsó! Úgy gondolom még ha baja is volt a világgal nem hiszem, hogy azokat büntette akikkel baja volt. Válogatás nélkül gyilkolt, és nem hiszem hogy valami logika lett volna, de egyenlőre nekem ez nem világos. Minél fájdalmasabb halált neki, a szülőknek legalább ennyi elégtétel lehessen, bár ez nem támasztja fel gyermekeiket.
kinyílt a bicska a zsebemben
Egyébként a halál büntetés eltörlésével kapcsolatban csak annyit: Ha valakit a rendőr elkövetés közben mondjuk lelövi a tettest, nem ítélik a rendőrt el gyilkosságért. Ebben is benne van az hogy jogosan valaminek, vagy valakinek a védelmében teszi ezt! Ezután meg már bíróság nem ítélheti halálra, és büntetést végrehajtó nem ölheti meg! Szerintem ez álszentség, és igazságtalan dolog is!
Január
@Kutyafüle: Majd kiderül róla, hogy pszichopata, a hidegfejű gyilkos.
Hoznak egy új törvényt a társadalomból való végleges kivonására - egy olyat hogy elvegye a kedvét örökre mindenkinek egy ilyen vérengzéstől -, senki sem fog ellene tiltakozni.
csutak
Nem pszichopata, szociopata igen magas IQ-val!
palika
A szigetre az Oslói nem jön már, de vannak "Magyar egypetéjű testvérei", akik......................!
Tehát a csimm-bumm, biztos, hogy nem lesz nálunk? Tehát mindenki gondolja meg ,hogy elmegy vagy elengedi-e a hozzátartózóját! Nem akarok vészjósló lenni!
csikknorisz
Nem kell mindent elhinni a borsnak. Meg a szarbol is repulot csinalnak.
csutak
Emberek, a felszín alatt iszonyú indulatok vannak!
Előttem a Kőbölcső (a benzinkút mellett)
Csak fülelni kell miről beszélnek az emberek.
Kalasnyikovról, elásott RPG-ről és hasonló finomságról.
Most sajnálom, hogy eladtam a tanyámat.
Tutti
Most van itt az ideje a kombinációknak, a magyar média mindenhol megtalálja az összefüggést! Sajnos attól tartok, hogy ötleteket adtak az "egypetéjűeknek"..............

Ezt a szociál-pszichopatát ott a helyszínen agyon kellett volna lőni!
kinyílt a bicska a zsebemben
@Tutti: Csak a fejét célozni, nehogy megsántuljon, aztán meg pereljen, és megnyerje a pert, mint aki megölte Borsos József rendőr századost!
palika
@csutak: Nap mint nap olyanokról beszélnek az emberek, hogy nem félnek semmitől! Akinek meg nincs semmije, nincs veszteni valója, annak.................!
Kutyafüle
Az elmúlt napokban volt éppen két film is Carlosról. Na éppen erről van szó, hogy milyen egy fanatikus őrült. Nem tudod követni a gondolatmenetét.
A másik véglet az a fajta, aki pontosan kitervel mindent, percről-percre mérnöki pontossággal. Vajon melyik az őrült, vagy a pszichopata? De akkor is félelmetes, mit akart ez a sziget fesztiválon? Azon gondolkodtatok-e, ha akart egy terror bulit, honnan szerezte volna a robbanó anyagot?
Tutti
@kinyílt a bicska a zsebemben: Pontosan így van, nekik vannak jogaik, nem mint a becsületesen élő embereknek....sajna!

@Kutyafüle: Ez a szigetes robbogatás lehet, hogy csak fikció! De tegyük fel, hogy van némi alapja, akkor nem útipoggyászként hozta volna a robbanószert. Akkor pedig itthon jobban szét kellene nézni pl. műtrágya fogyasztás terén!
csutak
@Kutyafüle: Nem pszichopata hanem szociopata aki átlátja következményeit a tetteinek de nem érdekli!
Amellett ez a figura csak betű szerint vette a szélsőjobb tanait.

@palika: marx:
"A proletár csak láncait veszítheti!
De egy egész világot nyerhet!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.