Szerintem Mészáros János Elek mindenre számított, csak éppen arra nem, hogy megnyerje. Az énekes annyira meghatódott, hogy elsírta magát. Szép volt! Megérdemelte! Győzött az egyszerűség és a tisztaság!

Forrás: doily.hu
Feltöltő: roberto
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ecce Homo
Örülök, hogy ő nyerte... a hangja szép, de amitől ő sokkal több mint a többiek, az az embersége, a tartása, a tisztasága, a hite...végre nem egy bulvár-kreálmány, hanem egy igazi EMBER nyert :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gibgab
Sajnos csak egyszer láttam és hallottam,de nagyon tehetségesnek tartom és nagyon szimpatikus.Szívből gratulálok!
roberto
Én mindvégig azt hittem, hogy Jennifer fogja megnyerni.
profon
El sem hiszem, hogy 1898 -at írunk !
Ecce Homo
Örülök, hogy ő nyerte... a hangja szép, de amitől ő sokkal több mint a többiek, az az embersége, a tartása, a tisztasága, a hite...végre nem egy bulvár-kreálmány, hanem egy igazi EMBER nyert :)
Ecce Homo
@zetor: Ha ez a feltétel, akkor vállalom, hogy eccerű vagyok...sőt büszkén vállalom :)
adrenalink
Győzött a szociális teheccség! Magyarország, szeretlek!:(
imici
Nekem tetszik a hangja és gratulálok neki! / eccerü, v. nem eccerüként nekem bejön/
skitahun
Sajnos csak 6 pontot kapott attól az ...pruzsitól...más gagyinál megérem a 6 pontot de Tőle sajnáltam, lényeg nyert.
zsolti
kíváncsi leszek hol lesz egy hét múlva, egy hónap múlva, egy év múlva... ja, ott ahol a takács nikolász, meg vastag csaba, meg tabáni istván: valahol a blikk utolsó oldalain egy apró betűs hírben.
adrenalink
@zsolti: Gondolod, hogy címlapsztori szeretne lenni a pletyóújságokban?:)
zsolti
@adrenalink: hát végül is, ha csak az volt a célja, hogy énekelt párat a kamerába, aztán hazamegy és metszi tovább a fákat, az is egy választás...
adrenalink
@zsolti: Szerinted az egy karrier, ha valaki a Blikk címlapján virít? Egyébként meg nem fametszéssel keresi a kenyerét...
zsolti
@adrenalink: nem mondtam, hogy karrier. de tény, hogy akiről nem írnak ezek a lapok, arról nem tudnak az emberek. na mindegy, már így is jobban belefolytam a témába, mint amennyire érdekel :)
dodo571031
@zsolti: Ő szerény embernek mutatkozott a színpadon azért énekelt,hogy örömet hozzon az emberek sanyarú életébe nem pedig a PÉNZKASZÍROZÁSÉRT.
kockapac
Ez most lehet h. keménynek hangzik, lehet h. szép hangja van "anyámmal élek, babettával járok, macskám van" -nak, de kéremszépen...hol is lakik? Felcsúton...
Feraj49
Már többször leírtam,magyar versenyen magyarul beszéljenek,magyarul énekeljenek.A kis csaj is ezért vesztett mert állandóan angolul énekelt.Kiderült,hogy a magyar dalok nem igazán "mennek" neki ,és ezért is,meg a rendkívül jó hangjáért szavaztunk Elekre !Elég idegen szót hallok külföldön.Hol a magyar nyelv védelme? Mire mentek az Eurovíziós fesztiválon az angol szöveggel 25-ből a 24.-ek lettek.Ha magyarul énekeltek volna sem lettek volna utolsó előttiek.
esdi
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy itt is működik a megosztás! Teljesen érthetetlen, miért egyetlen nyertes van? Az első öt-hatot mindenképpen díjazni kéne. A nyomás is kisebb lenne a szereplőkön, meg igazságosabb is lenne. Nagyon tisztelem János Eleket, de mindhárom döntős érdemelt volna valamit az anyagiak közül is...
Feraj49
@esdi: Egyet kell,hogy érsek veled!Ez egy újabb "fejlemény",hogy csak a győztest díjazzák.Valóban a többiek is "hozták a pénzt" a rájuk szavazókkal.Micsoda nyereséget "termeltek" ,ingyen "dolgoztatták" a többi szereplőt.
darwin
Lehet,hogy egyedül vagyok a véleményemmel,de hány ilyen műsort lehet még rendezni az országban? Színvonalasat, évente már lehetetlen.Csak az SMS bevételre mennek.
Ha ez a fószer vállveregetésre vágyott,miért nem énekelt a templomban.A hangja,a stílusa pont oda való.Valószínű,hogy ő is a pénzre,csillogásra hajtott.
Gyertya lángnak is kevesek,nem még csillagnak.
almalibre
Mészáros úr kétségtelenül egy kedves, szimpatikus férfi, és ráadásul elég szépen énekel, persze közelében sem jár angol elődjének Paul Potts-nak - énektudásuk könnyen összehasonlítható a You Tube-n – De, hát János Elek a mi fiunk és néhány dalválasztása jól jött a hazafias érzelmek feltüzelésének. Ha győzelme azt jelentené, hogy a magyarság identitására ébredt, örülnék is, de nem hiszem, hogy erről lenne szó… Nem értem, miért kell a végső győzelmet kizárólag a közönség kezébe helyezni? Már annyiszor bebizonyosodott, hogy a közönség véleményformálásában a produkciók minősége háttérbe szorul, így nyerhetnek például a mesemondó fiúk, komoly produkciókkal szemben.
Amit a Quantum XXL hétről hétre nyújtott arra méltán lehet büszke minden magyar még akkor is, ha műfaj nem hazai. A fiúk megmutatták, hogy fiataljaink nem csak valóság show-kban való hasvakarásban tudnak jók lenni, hanem tényleges alkotó munkában is. Vannak ötleteik, kitartásuk, tehetségesek, képesek izzadni az eredményért, és tudnak alázatosak lenni. Jó lett volna, ha a mai fiatalok láthattak volna egy esetet, mikor a kemény munka meghozza a gyümölcsét. Nem így lett, persze a csoport híres lett, így sűrűn fel tudnak majd lépni Dzsennifer kategóriáju énekesek háttér táncosaiként, jobb esetben külön számmal, míg az énekesek pihennek és persze ezért megkapják heten az énekesek gázsijának töredékét és nem fognak tudni nemet mondani, mert egy táncos nem képes színpadi karriert építeni 40 év felett…

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.