Ötvennégy éves vagyok, házasságban élek harmincegy éve. Szeretjük egymást a férjemmel, persze nem szerelemmel, hanem mély szeretetet és tiszteletet érzünk egymás iránt. A szerelem már elmúlt régen, és én azóta nem is gondolkodtam, nem is figyeltem ilyesmire, míg egy barátnőm be nem mutatta a Németországban élő és onnan épp hazalátogató bátyját. Nyomban éreztem, hogy ez a férfi különleges, ha fiatal lennék azt mondanám, hogy azonnal beleszerettem, de ez persze így erős túlzás. Mindenesetre olyan vonzalmat éreztem iránta, amit valamikor a férjem iránt. Ez megrémített, úgyhogy nem kerestem a társaságát.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
A hülye tyúk!
Lehet szerelmes egy 90 éves is, de idősebb korban már ésszel kell szeretni. Szívvel akkor szeret az ember, amikor fiatal. Naná, hogy 50 felett nem lobog már annyira a tűz, mint 20 éves korban. De a parázs még mindig megvan. És ha nem óvjuk a parazsat, akkor kialszik...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
libabor
Vagy csak unod az öreget otthon, és az újdonság varázsára hiszed azt. Jól gondold meg, mielőtt lecseréled a 30 éve szerető párodat!
Levendula
A hülye tyúk!
Lehet szerelmes egy 90 éves is, de idősebb korban már ésszel kell szeretni. Szívvel akkor szeret az ember, amikor fiatal. Naná, hogy 50 felett nem lobog már annyira a tűz, mint 20 éves korban. De a parázs még mindig megvan. És ha nem óvjuk a parazsat, akkor kialszik...
honeykiss
Az újnak mindig nagy a varázsa, de az is elmúlik gyorsabban,mint gondolnád...ha annyira bejön a pasi és nem tudsz ellenálli,akkor randizz,egy-két meghitt együttlét,de ne hagyj veszni 30 év boldogságot...és amit te most érzel az már nem a SZERELEM !
Dulcinea
Húha jó asszony! Tegyél féket magadra, amilyen gyorsan csak lehet! És ne akarj egy alapjában véve jó házasságot,+ 30 évet a kukába dobni...egy fellángolás miatt!
Fogadd meg a mondást, miszerint járt utat, járatlanért el ne hagyj!
dragonita
ismerek egy nénit 70 körül, meghalt a férje rég, van egy udvarlója abból a korosztályból, ki van virulva, életvidám, igenis idős korban is lehet valaki szerelmes... Jó ránézni, boldog
dragonita
bár a cikk nem erről szól, amiről írtam, sorry
Kutyafüle
Sokszor gondolkodom arról, hogy a nők azt írják, amit gondolnak, vagy amiről azt gondolják hogy elvárják tőlük:))
DogAdventures
Azt szokták mondani: "Hallgass a szívedre!". De mi van, ha a szíved mindig ugyanazt a baromságot mondja újra és újra? Mi van, ha nem hagyatkozhatunk a szívünkre? Ha nekünk az eszünkre kellene hallgatnunk?
Kutyafüle
Ha mindíg az eszedre hallgatsz, és bölcsen megfontoltan cselekszel, 60-70-80 évesen sajnálni fogod, hogy miminden maradt ki az életedből, írhatod a bakancslistát.
És dög unalmas voltál:))
ila51
@Kutyafüle: Ezt elfogadom. Mi az a bakancslista ?
Dr plágium
Szerintem ez a fellángolás hamar elmúlik. Amikor házicselédnek használ, elszámoltat a konyhapénzzel, rádöbbensz a baklövésedre. 2 hónap nem elég ahhoz, hogy felrúgd a régi életed és idegenbe menj a bizonytalanra.
ila51
Mariska fiatal korában minden legénytől 46-os erős bőrbakancsot kért ajándékba.
Nem is tudták elképzelni mit kezd annyi sok lábbelivel.
Majd egyszer csak eljöttek a szűkös évek. Na akkor már azon csodálkoztak az emberek , hogy Mariskának jobbnál jobb fiatal legény csapja a szelet :))
Kutyafüle
@ila51: A bakancslista egy ami film, most ment nem régen. Két idős úr, akik rákos -halálos betegek, összeírták, hogy még haláluk előtt mi az az őrültség, amit szeretnének megélni.
Megcsinálták. Volt rá 6 hónapjuk. Azért bakancs, mert közben bejárták a világot:))
ila51
@Kutyafüle: Azt kikeresem. Mostanában midig az Életrevalók című filmet nézem , megsiratom ...
Kutyafüle
@ila51: Anthony Hopkins és Morgan Freeman a két főszereplő
ila51
@Kutyafüle: már rajta vagyok , köszi :))
ila51
@Kutyafüle: Jack Nicolson , és Morgan Freeman...
Kutyafüle
@ila51: Igen, valóban, ők azok:)) Piszok jó film volt, és megmondhatom, hogy tetszett a két öreg életkedve, és őrültsége, pedig tudták, hogy meghalnak.
ila51
@Kutyafüle: a youtube nem adta fel , rámentem a google keresőre és a Vimeo adja
dragonita
@DogAdventures: "Amennyit a szív felfoghat magába, Sajátunknak csak annyit mondhatunk" (Vörösmarty)
kopeba
Nekem is nagyon bejön a Dulcinea meg a Levendula de olyankor lezuhanyzok hideg vízbe. Remélem nem kopasz ötvenes pasik ...
Dulcinea
@kopeba: ööööö...izé...nem gondoltam, hogy néha "kényelmetlen pillanatokat" szerzek neked akaratomon kívül! Remélem azért még nem fáztál meg a sok hideg zuhanytól!:)))

Ja, és persze, csakhogy eloszlassam a kétségeid Nő vagyok...:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.