„Szupersztár vagyok és kész” – mondja a kis Alana Thompson. Az Amerika-szerte ismert, Honey Boo Boo-nak becézett csöppséget koffeintartalmú itallal pörgeti fel az anyukája, hogy minél több szépségversenyen, illetve tévéműsorban részt tudjon venni.

Forrás: verbulvar.hu
Feltöltő: pomber
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hopppá
A tehén anyjába töltenék bele iszonyatos mennyiségű energia italt, ráférne a mozgás. Milyen felnőtt lesz ebből a kislányból?:(((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hopppá
A tehén anyjába töltenék bele iszonyatos mennyiségű energia italt, ráférne a mozgás. Milyen felnőtt lesz ebből a kislányból?:(((
ila51
@Hopppá: csak olyasmi , mint az idióta anyja ( szomorú )
jameska
TE ATYA ÚR ISTEN!
Jajj...
Ezt inkább nem kommentálom.
Nem, nem, nem.
Annak nem lenne jó vége.
qxy
Én már elvből útálom ezeket. Tényleg némelyik kislány úgy néz ki mint egy kiélt kurva. mert az anyja így festi meg neveli zyírleszívás, műfogsór , inplantátum, stb. és ha egy aberrált részegen elkapja mert jó nő igaz kicsi de arra jó? ? Mit szól az anyja? és tudatosan tette hogy nagylánynak nézzen ki.
honeykiss
Az ilyen anyák a gyerekeiben élik ki azt ami nekik kimaradt az életükből valami oknál fogva...a videót nézve az anya egy fejőstehén és sajnos bármit csinál a kislánnyal úgy fog kinézni egy pár év múlva mint ő nagy a hasonlóság...az apja meg csak statiszta lehet ebben az őrületben...az ilyen gyerekekből, lelkiszegény,sivár,üres,gyenge,idegbeteg,roncs felnőtt lesz idővel...
jameska
@X-ray: kösziiii, nem kellett volna ilyen kedvesnek lenned velem ;-)))
Most inkább kikapcsolom a gépet. Ez mára elég rémálom volt...
kerék
Fúú, egy videót láttam ezekről a véglényekről.
Alapból elkezdtem sajnálni a kislányt (vagy mit ) de aztán rájöttem, hogy egy egoista kis disznó...az anyja meg egy egoista vadmalac.
De komolyan, ha lenne esze, tudná, hogy a kislánykája randa, mint ő maga.
Az ilyen visszamaradott barmokat élve ásnám el.

Magával a "gyerek-modell" dologgal is bajom van, ez színtiszta pedofília, legális keretek között. Az ilyen lányok vagy nagyon hamar lesznek terhesek, vagy kurvák lesznek...de egyik sem lesz túl okos, ugyanis megszokják, hogy a testükre kíváncsiak.
Rézangyal
A kedves mamit és a rokonságot addig ütném, amíg mozogni bírnak. Ezt minden nap előadnám és akkor anyuka előbb utóbb emberi méreteket venne fel (mert ezen a felvételen egy bébi elefántot simán kenterbe ver) Aztán, ha lefogyott, akkor foglalkozzon a saját vágyaival ez a frusztrált dög és ne a gyereket vegzálja, aki mellesleg csöppet sem szép. Néha belefutok ebbe az undormány műsorba és nem a gyerekeket nézem, hanem a kedves, hülye szülőket, akik kivétel nélkül vizilovak!
Stephen Hawking
@Rézangyal: Aki nézi a műsorukat, az ugyanúgy hozzájárul ezeknek a jólétéhez, mint amikor a gáspárkompánia sóját nézték egyesek...
teremőrző
Az anyját kéne jól fejbeb@szni egy baseball ütővel, hogy ezt teszi a gyerekével. Mi lesz ebből pár év múlva?
Dr plágium
Ez nem anya! Az ilyentől el kell venni a gyereket. Szerencsétlennek nincs gyerekkora!
Egyáltalán miért engedélyezik a gyerekeknek ezeket a hülye versenyeket? Ennek a kislánynak babázni kellene és a játszótéren a vele egykorúakkal homokozni.
Rézangyal
@Stephen Hawking: Leszarom. Nálunk csak az ügyeleti szobában van ez a csatorna és ha meglátom, rögtön elkapcsolom. Eddig is csak az érdekelt, kik az agyhalott szülők. Innentől kezdve nem érdekel még akkor sem, ha te azt hiszed, hogy igen. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.