Nincs ötleted milyen diétás vacsorát készíts? Szeretnél egy jó salátát ebédre? Fogyassz minden étkezés mellé friss zöldségeket, így diétád sikere garantált. A változatos saláta variációk segítenek, hogy ne unj rá a zöldségekre, hiszen sokszor ezért kerül kispadra sok

Forrás: erezdmagadjol.hu
Feltöltő: Érezd Magad Jól
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Jól néznek ki a "salátakreációk" kétségtelen. De egy fej jégsaláta megmosva, szétbontva, frissentartó edényben tárolva állandóan friss zöldséget biztosít, különösebb hókusz-pókusz nélkül. :)
Érezd Magad Jól
@verőce21: Ez teljesen igaz, de nem túl változatos minden vacsira csak jégsalátát fogyasztani, viszont remekül hozzá adható bármilyen más salihoz, vagy zöldség mixhez.
verőce21
@Érezd Magad Jól: Félre értelmezed a cikket! Azt írja: "...Fogyassz minden étkezés mellé friss zöldségeket..." - nem vacsora helyett! :)
Érezd Magad Jól
Igen valóban, ez egy kiragadott rész a cikkből és egyet is értek vele. De azért nem mindig muszáj csak jégsalátát fogyasztani. Van aki szereti az érdekes ízkombinációkat, színkombinációkat látni a tányéron, nekik készült segítségképp.
Van köztük olyan is ami önmagában is megállja a helyét, egészséges és tápláló, ha nem fogyasztunk mellé húst, halat..stb..
Egy a lényeg, legyen szó jégsalátáról, paradicsomról, uborkáról, vagy bármilyen saláta kombinációról, fogyasszuk ezeket az étkezések mellé, köretként változatosan, ízlés szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.