A Blikk szerint a halálos balesetet okozó szlovák édesanya számított rá, hogy vissza kell mennie a börtönbe, mégis összetört.

Amíg az elmúlt két hétben a XIII. kerületi Prestige Tower 75 négyzetméteres, teljesen berendezett exkluzív apartmanjában élte világát, mostantól új lakhelye egy 20 négyzetméteres cella a Gyorskocsi utcában, amelyet harmadmagával kell megosztania – írja a Blikk.

A milliomos nő eddig akár a lakópark úszómedencéjét is használhatta, a fegyintézetben viszont csak egy közös fürdőszobában pancsolhat a zuhany alatt. Rezesová a nap 23 órájában be lesz zárva a cellájába, egy óra séta jár csak.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Részeg gyilkos helyett szlovák édesanya? De hirtelen lett ez a váltás. Azt hiszem lesz itt még meglepetés!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gabrella
Eddig meg vigyorogva, táncolva látták az ablakában, szart az egészre amit tett.
martinpalermo
Most nekem kellene sírnom a röhögéstól?
Feraj49
A bíróságon is fülig ért a szája ,amikor kihirdették az ítéletet .Éppen ráközelített a kamera a híradóban.
Sajnos vannak emberek akik azt hiszik nekik mindent lehet,és törvényen felüliek. Voltak ilyenek a történelem során,de mind elbuktak .
Yoda69
Nem sajnalom rezesovat, de azert az sem jarja, hogy a politika hozzon iteletet. rogan ezzel lejaratta az az egesz magyar biroi rendszert.
Darthon1
Részeg gyilkos helyett szlovák édesanya? De hirtelen lett ez a váltás. Azt hiszem lesz itt még meglepetés!
ila51
@Darthon1: pont az nyomott szemen engem is
genyó kapitány
A Blikk szerint az 'édesanyák' éjszakánként részegen, bedrogozva dorbézolnak.

Nem szívesen lennék a blikkes cikkíró gyermeke.
genyó kapitány
Javítok, Nem a blik szerint, hanem a propeller szerint.
dr. prédikátor
Remélem minden nap sirva fekszel és kelsz egész életedben !!!Szemét gyilkos!!!
dr. prédikátor
nol.hu/belfold/sajat_szoftverevel_vedte_rezesovat_a_szakerto_

Érdemes elolvasni a cikket.a szakértő" úrról"!!!Igy már érthető az itélet amit a bíróság hozott!!!
hallgatag
A baleset helyszinén, amikor rátöltött a garatra egy kis vodkát, miért nem siránkozott a részeg, 4 ember halálát okozó szlovák milliomos ribanc??? Majd ha Kalocsán lesz,
lesz miért sirnia, föleg ha egy cellába kerül 2-3 igazi sittes 120 kilós babával !!!
Remélem egy kicsit kitágitják alul-felül !!!
kiskutyauto
@dr. prédikátor: Az elég nagy bukta! Alappal felelősségre lehet vonni ezt a szakértőt is. Bűnpártolás gyilkosságban.. (és ha kiderül hogy kapott érte pénzt is, akkor vesztegetés) pár évre beülhet ő is a tömeggyilkos mellé...
kopeba
Mit kell ezt ennyit tárgyalgatni ? Ivott drogozott megölt 4 embert. Max. börtönt neki és kész.
Desischado
@hallgatag: A szivemből beszéltél! Én is ebben bízom, hogy valóban fog sírni, mert a megbánásnak szikrája sincs benne! Csak azért sírt, mert vissza kellett mennie a cellába a luxusból! Hogy a sitten rohadna meg!!! Én életfogytiglant adnék neki!
lenhardtibolya
Helyes, hogy börtönbe küldték az eddig semmiféle megbánást nem mutató, aljas némbert, aki négy ember haláláért felelős. Az a legkevesebb, hogy börtönben legyen! Nem értem, hogy most miért hangsúlyozzák kétgyermekes édesanya mivoltát, hiszen nem erről híres, hanem arról, hogy részegen, bedrogozva száguldozik, karambolozik, aztán a millióinak köszönhetően majdnem megússza a dolgot. Amikor így viselkedik, akkor nem gondolt a gyerekeire? Na, ennyire "édesanya" ez a némber!
űrbán
Szerencsésebb országokban az ilyenek menekülés közben hátba lövik magukat 2x.
Naki
Megérdemli, hogy száradna ki a bele!!!
eva1950
Nem is tudom, ki volt az a beteg elme, aki luxuskörülmények közé juttatta. Jó, hogy nem a Seszel szigetekre küldték, hogy kitisztuljon az agya, mert sokáig lila ködben élt, ezek a szemét milliomosok, nagyságák, unalmukban, jódolgukban azt sem tudják mivel üssék az idejüket, aztán jön az alkolhol, drog, s emberek halálát okozzák, családokat tesznek tönkre, mert neki ihatnékja volt ... hát rohadjon meg ott a börtönbe, meg a 4 halottal és fotóival tapétáznám ki a cella falát, hogy egy mp-re se felejtse el, hogy 4 ember életét oltotta ki ... meg szégyen, hogy ilyen gyilkost ügyvéd ... véd, hát ezért szerezte az ügy-védi diplomáját, legyen az bármelyik ... azokat is megveszik kilóra ... pénz, pénzzel
silber13
@eva1950: Azt azért ne feledd, hogy az ügyvéd a munkáját végzi. És képzeld el, ilyeneket is meg kell védjen, ezért is tanult, meg azért, hogy a melóját a legjobb tudása szerint kell végeznie. A gané emberek a " szakértők ". Na ott a pénz dumál, mint itt is!
És még vakamit, Ez az ügyvéd nem összetévesztendő az elhiresült Ruttnerrel, vagy Gaudival!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.