Krasznai Tünde a célegyenesben esett ki a tehetségkutatóból, a közönség Danics Dórát, és fiúkat szavazta a vasárnapi döntőbe. Se nő, se zenekar nem tudott még nyerni ebben a műsorban. A mentorok végig ajnározták az aranyszínűbe öltöztetett estét, Tóth Gabi sírt, Lilu...

Feltöltő: bnorbert
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@martinpalermo: Az Alma Matert pedig kéretik nem piszkálni! Amiu meg a kompetenciát illeti, itt a hallgatóság szavazott, nem a mentorok., akik még tán értenek is hozzá A hallgatóság pedig még mindig a 3 + 2-nél tart,meg Lajcsinál. Szive joga azt irni, amit irt, ugyanúgy nekem is! De mondom, nem az erkölcsről kell itt beszélni, hanem a zenei, énekesi teljesitményről. Ezzel pedig - nézetem szerint - ön adós maradt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
martinpalermo
JUJJJJJ de sajnálom,de sajnálom---vissza mehetsz a gyökerekhez--azt legalább van kik élvezik is:-))
Josla
@martinpalermo: Szép is lett volna, ha egy ócska k nyeri!
martinpalermo
@Horizont: nem gondolnám,hogy igazat,kellene adnom neked----így hát valaki aki engedi neked, azt jelzőzzed--engem pedig ne sértegess---oK!!!
martinpalermo
@Josla: Ilyen előélettel oda sem engedtem volna,annak ellenére--hogy más az ének,és más az erkölcs.De olvasd ,máris ideszaladt egy aranyos, ki nekem mond szépeket:-))
silber13
@Josla: Egyáltalán, van valami halovány sejtésed a zenéről, énekről, mint olyantól, vagy csak pejorativ jelzőkre vagy képes?:-))) Mert a szövegedből az derül ki, hogy ebbéli tudományod a nullával egyenlő!
silber13
@martinpalermo: Nagyon jól tudja, hogy iez itt énekesek megmérettetése, ahol nem számit az erkölcscsőszi vélemény. Véleményem szerint Tünde leénekelte Dórát, , de az ezerfejű cézár nem a hangra, előadásra ment, ők ki akarták golyózni Tündét, a múltja miatt. Sikerült nekik. Önnek pedig kár volt beállni ebbe a sorba!
mariaberta
Csodálatos, szép hangú, jó előadó. DE véleményem szerint elszúrta az RTL,vagy valaki, aki feltette azt a videót. Nem kellett volna. Véleményem szerint sokan úgy voltak, szavazás előtt megjelentek a "Jelenetek", és ez minden alkalommal megismétlődött volna.
Biztos vagyok abban, egy idő után megszűnik a hozzá kapcsolódó "látomás" és sikeres énekesnő lesz belőle. Végeredményben pedig benne volt az első háromban, és a harmadik hely is dobogós. /lásd mint a sportban, csak itt nem díjazzák/.
martinpalermo
@silber13: Semmilyen sorban állás nincs,,vélemény van.Nekem egészen más gondolataim vannak az erkölcsről,ennek fent tartása mentén.Írtam amit írtam.Lehet ezen polemizálni,beszélni mindenfélét---ez nem változtat,semmit a leányzó fekvésén.Nem velem kell foglalkozni,ha ő jó énekes,és mégsem,nyert--hanem azokkal,akiknek kompetenciájuk van elbírálni a produkciót.Ez a szó az "erkölcscsőszi"megjegyzés ,nem hangzik jól egy volt Esztergomi diáktól!
martinpalermo
@Horizont: Összetéveszted a szezont- a fazonnal.Nem lenne szerencsés,ha még program ajánlatokkal traktálnál,,nem azért vagyok itt hogy kedvelj,engem--de annyi tiszteletet,elvárok amit én neked megadok.Én nem olvaslak téged,te miért is vagy itt??? csak azért,hogy szórjad a politikai átkaidat-!
Josla
@martinpalermo: Így van. Az ilyen múltú rihének, akármilyen tehetséges valamilyen tisztessége előadiói szerepben, már nem lehet szempont. Onnan ki kell közösíteni, takarítani. Nem megengedhető, hogy - teszem azt - énekesnőkénti elfogadása révén, úgymond "normalizálja", a hard pornós voltot. lehet villamosvezető, orvos, csillagász, de közszereplő - kivéve prostiszövetség elnök ., az nem!
Vécépapírra is szükség van, de nem hordjuk magunkkal színházba, asztalhoz, ágyba.
Josla
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@martinpalermo: Az Alma Matert pedig kéretik nem piszkálni! Amiu meg a kompetenciát illeti, itt a hallgatóság szavazott, nem a mentorok., akik még tán értenek is hozzá A hallgatóság pedig még mindig a 3 + 2-nél tart,meg Lajcsinál. Szive joga azt irni, amit irt, ugyanúgy nekem is! De mondom, nem az erkölcsről kell itt beszélni, hanem a zenei, énekesi teljesitményről. Ezzel pedig - nézetem szerint - ön adós maradt.
martinpalermo
@Josla: sarkos fogalmazás,én finomabban,fogalmaztam,de a lényeg ugyanaz.Ezt a jelenséget,hasonlítani lehet egy hasonlattal.Mondjuk a bűnöző miután szabadul megteszik őrs parancsnoknak mert jól viselkedett a börtönben.
silber13
@Josla: Tőled - ismerve veretes szófordulataidat, megjegyzéseidet - nem tekinthető pejorativ megjegyzésnek, Nem is merném olyannak tekinteni te kétlábú genitália! ( remélem ez sem minősül annak!:-)) )
martinpalermo
@silber13: Úgy gondolom végszónak jó, ehhez a témához
Josla
@martinpalermo: Ez egy netes fórum, nem a Lordok Háza. :-))) Szerintem itt a sarkos fogalmazás a helyénvaló, nem a finomkodás.
Josla
@silber13: Az a helyzet, hogy én csak írok csúnyákat. Harcsaszájú Tündikéd meg csináta. A világ szeme előtt tette szét az X-lábait, tette láthatóvá mindenféle módon használatba vett genitáliáját és egyéb réseit. :-)))
varrólány
@silber13: 08:43 Nekem nem tetszett Tünde hangja, valahogy sok dal sem volt jó választás. Most az előéletétől függetlenül, írva.Néha olyan hangzású mintha gombóc lenne a torkában
Dóra kicsit rekedtesebb hangú , de szépen énekel szimpatikusabb. Zenében amúgy is ahányan hallgatják annyi féle hatással van.
silber13
@Josla: Fel tudod fogni, hogy itt zenéről, énekről van szó? Látom, reménytelen vállalkozás lenne részedről, te csak virnyákolod a magad ostoba és blőd szövegét! " Óvakodj az egy könyvet olvasó embertől! " a te esetedben mennyire igaz ez a mondás!
silber13
@varrólány: Izlések és pofonok, ugye...! A rekedtes hang előny volt... Janis Joplinnál és nem másnál.
Josla
@silber13: Fel tudod fogni, hogy itt NEM zenéről, énekről van szó?

"Óvakodj az egy könyvet olvasó embertől!"
Ez már máshol szóba került, ezért akkor megmértem. Negyvenkét méternyi könyvem van (kilóra nem tudom), és abból legfeljebb 3-4 métert nem olvastam el.
Óvakodj tőlem! :-)))
Josla
@silber13: Fel tudod fogni, hogy itt NEM zenéről, énekről van szó, hanem a rendszerváltás óta, a társadalmi norma nyereségvágyból, folytatólagosan elkövetett züllesztéséről?
Aminek eredményeként egy ilyen ócska rihe már egyáltalán kiállhat a színpadra? Hogy tévében tisztességes emberekkel együtt szerepelhet?
varrólány
@silber13: Janis Joplin már rég nincs, de van még rajta kívül sok rekedtes hangú jobb énekes is azóta.
Josla
@varrólány: És azokból hány a rihe?
varrólány
@Josla: Te most erre álltál be a riheségre? Nem tudom de nem is érdekel annyira mert csak hallgatom a zenét.
silber13
@varrólány: Te tudod. De itt annyi tudor van már, hogy jobb, ha arrébb állok!:-)))
Josla
@varrólány: Ahhoz nem kell egy ilyen közkút. Van sok nála jobb.
varrólány
@silber13: Tudja a fene, zenében úgysem tudunk megegyezni de így kerek a világ.!:-)
JAJMÁR
@martinpalermo: @Josla: Olvastam a hsz.-eket, de most tényleg, Ti csak hallottátok, hogy a Tündének pornós előélete volt, vagy ezeket a filmjeit nézegetitek? :)

Az sem tilos, de azzal együtt nézd, hogy nem tudhatod milyen helyzetben volt, mi vezette odáig. Nem titkolta el, ezzel együtt mérettette meg magát és az énektudását. Vállalta saját magát, ez pedig nagyon pozitív, és ritka :) énekelni pedig tud.

A szórakoztatóiparban jobban "elnézhetők" a kilengések, mint pl. a politikában, de úgy hallottam ők is szívesen hajókáznak "jó" társaságban.
Josla
@JAJMÁR: Nem szokásom pornót nézni, de annyira linkelték, hogy rávitt a kíváncsiság. (Amiért elolvastam a Mein Kampfot is.) mert véleményt csak ismeret birtokában alkothatunk. Szóval tömören: UNDORÍTÓ!!! nem is tudtam végignézni. Féltem, hogy impotens leszek.

Megvetendők azok,akik "vállalják" az ilyen-olyan aberráltságukat. erkölcstelenségüket. Utálom akik "melegnek" nevezik magukat.
Volt, van, és lesz sok-sok tiszteletet, megbecsülést érdemlő HOMOSZEXUÁLIS, akik a hálószobában tartják hajlamukat, és nem beszélnek róla. Nem parádéznak, nem
Amit a Harcsaszájú tett az nem "kilengés". Közszereplőként NEM ELNÉZHETŐ!
varrólány
@Josla: Jaj!! Akkor melyik énekesnek van jó hangja , arról írjál!
JAJMÁR
@Josla: 10:11 Értem. Szóval, ha eltitkolta volna, ha hazudott volna, vagy ha titokban csinálja, az más, az elnézhető.
Nos, nem vagyunk egyformák, én nem szeretem, ha becsapnak :)

(Még Jézus is megbocsájtott a "rosszéletű" asszonynak, de minden jogod megvan elítélni, és soha egyetlen énekét sem kell meghallgatnod.)
martinpalermo
@JAJMÁR: "Hamis a Baba" intimus kérdés--de megmondom,egy gyönyörű női testnél nincs is talán szebb,és amennyiben megajándékoz vele az a menyország:Élőben szeretem a pornót,,Miután belenéztem az róla szóló, filmben,ahogy kezdődött már az nem tetszett a sok apró pofonok,azután egy résznél hányingerem támadt,,és ott kikapcs.Nincs azzal bajom,hogy mit művel,és miért---bárki is,Nem vádolhatsz prüdériával sem,és az hogy,kiszavazta a közönség gondolom ez a film sokat "segített".Az pedig, hogy vállalta saját magát---mondd volt más választása?.A balesetet okozó gépkocsi vezetője,azzal védekezik,azért okozott balesetet mert ivott---ilyesfajta magyarázat gyenge lábakon áll.
Josla
@varrólány: Luciano Pavarotti, Freddie Mercury, Liza Minelli... :-)))

Ruzsa Magdi, Oláh Ibolya, Tabáni István, Szirota Jennifer, Muri Enikő...

Ebből a szériából senkinek...
Josla
@JAJMÁR: Ha eltitkolta volna, akkor nem tudnánk.
JAJMÁR
@martinpalermo: 10:23 "Kinek a pap, kinek a papné" :) szóval, ezt nem a szex oldaláról nézem. Semmivel sem vádollak, csak ha a Tündét látva valakinek "bizonyos képek" villannak be, akkor nyilván megnézte a videóit. (Én is megnéztem, de kinőttem már a gyerekkorból), de a versenyben nem ez volt a szempont, bár sok részt nem láttam.
Nem is tudom összesen hányan voltak, de sokat kiszavaztak előtte, Ő pedig majdnem a döntőbe jutott. Mindenki megérdemel még egy esélyt :)
Igen, volt más választása, én emlékszem olyan "hírességekre", akikről menet közben derültek ki csúnya dolgok.
bretagne
Az előélete engem sem zavart. A hangja nekem sem tetszett. Az szép teljesítmény tőle, hogy eljutott a célegyenesbe.
martinpalermo
@Horizont: most ország világ olvashatja. mi jön ki a szádon:-))===Vagy a 00-val!
bretagne
@Josla: Csak ezek közül tudott eljutni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.