Budapest—Diósjenő – Csőbe húzták Oszter Sándort (66)! A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színészt, vállalkozót egy barátjának hitt ismerőse hagyta hatalmas adósságban. Lapunk már korábban beszámolt arról, hogy a diósjenői birtokától óriási összegért kíván megszabadulni Oszter, most azonban az is kiderült, hogy a hatalmas kastélyra közel 315 ezer svájcifrank-alapú hitelt jegyeztek be. A színész villájának tulajdoni lapjára 2009 nyarán – átszámolva – közel 82 millió forintos adósság került, a Blikk azt is megtudta, hogy miként.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Na akkor már tudom miért esik annyit az eső, eső isten siratja a Rúzsa Sándor reinkarnációját :-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@Horizont: Egyet értek Önnel maximálisan.
Desischado
@mate03: Légyszives, viselkedj! Ne bántsd Horizontot! Békesség, nincs elég baj amúgy is? Legalább egymást ne bántsuk, oké?
mate03
@Desischado: Dehogy bántom! Nem érted a fanyar humort?
KERKA
Úgy kell neki. Aki a zavarosban halászik, ezt fogja ki. Ha annyira tudatlan, hogy ekkora összegre kezességet vállal, na az így jár:))Kérjen segítséget a barátjától, Lázártól
Desischado
@mate03: Akkor okés. Ez volt az egyik verzióm, hála istennek, hogy ez jött be. Értem a szarkazmust, de kissé félreérthető voltál. Így viszont semmi baj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.