Budapest – Ki akarta próbálni a vezetést, ezért köthette el ismerőse Volvóját K. Viktória Nikolett (23), aki szabályos ámokfutást rendezett a főváros V. kerületében csütörtök délután – tudta meg a Blikk. A nőnek nem volt jogosítványa, így kihasználta azt a pillanatot, amikor ismerőse, az autó tulajdonosa néhány percre felszaladt egyik barátjához. Ekkor átpattant a vezetőülésbe, és elindult a Nádor utca felé. Száguldás közben egyszer csak megfordult, elképzelhető, hogy vissza akarta vinni a kocsit, ekkor azonban elszabadult a pokol.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Mobil123: A Weisz Tamásra céloztam finoman...
Mobil123
@papa.49: És mi köze Weisznek ahhoz hogy ezt a hülye libát megbüntessék annyira hogy elmenjen a kedve a kocsiba üléstől is nem hogy a vezetéstől???
papa.49
@Mobil123: Te emlegetted azt ,,hogy elveszik a kedvét az autóba üléstől,, erre írtam hogy nehogy az életét vegyék el az autóban, jobban nem tudom megmagyarázni...
Mobil123
@papa.49: Így már értem, de nem jó összehasonlítani i egy hétköznapi ember elmebeteg dolgát a politika szövevényes dolgaiba keveredett ember ügyeihez és halálához.
Így most tartom a véleményem hogy a csajt örökre eltiltanám az autótól és remélem ilyen ítélet születik..
papa.49
@Mobil123: Látod igazad van, csak egy pillanatnyi ötlet volt az egész, egyébként meg vélhetően van a spinének védőangyala mert jegeli a szerv a témát...
Mobil123
@papa.49: Remélem nincs!! Már csak azokért is akik megsérültek! Ha én vagy valamelyik hozzátartozóm lenne a sérültek közt tuti nem elvenném a kedvét a nőnek . (És annak is aki a kulcsot a kocsiban hagyta!! mert bizony abban teljesen egyet értek Veled hogy bizony ő is pont olyan hibás ebben az esetben !!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.