Budapest - Februárban érkezett bejelentés nélküli ellenőrzésre az ombudsman az ESzSzK Pszichiátriai és Addiktológiai Centrumában a Merényi Gusztáv Kórház telephelyére. A tapasztalatokat most adta közre hivatalának oldalán - írta az index.hu.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Mindez nem a kórház bűne!
Pénz nélkül nem lehet karbantartani és megfelelő körülmény nélkül nem lehet az ön- és közveszélyes embereket visszatartani.
Lehet választani, hogy kikötik a beteget jobb híján, vagy az kárt tesz másik betegben, ápolóban, orvosban, vagy önmagában.
De van sok szép stadionunk, Felcsúton épül a kisvasút. milliárdokat költünk különféle sportegyesületekre, külföldi kórház építésére és készülhetünk az olimpiára.
verum
@verum: - Még valami. A cikk nyomán legfeljebb felelősségre vonják majd azokat, akik mindezen borzalmas körülmények között még mindig ott dolgoznak...
nyanya001
@verum: És lehet venni sok szép képet, meg luxusnyaralót
a maffiabandának !
Csizmás Kond
...szóval vödörrel itatják az esővizet és mivel nem volt rend ezért be kell zárni a " telephelyet"...mert akkor tényleg többé nem tömődik el a vécé sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.