Akár ezer oldal is lehet az  a papírköteg, amit Berki Krisztián ügyvédje által küldött kedvesének házassági szerződés gyanánt.

Hódi Pamela először viccesen fogadta a a csomagot, amelyben többek között az is benne van, hogy hány kilónak kell lennie Pamelának ahhoz, hogy ne csalja meg bulvárkirály – értesült a Bors.

Berki Krisztián elveszi végre Pamelát?

"Na ne hülyéskedj! Szerintem a nagy részének arról kéne szóljon, hogy hűség! Igazából az ő szerelme attól függ, hogy nekem mit mutat a mérleg, ha ráállok” – fakadt ki Pamela, aki persze rögtön azt is kiderítette, hogy ha Krisztián megcsalja, abból neki komoly vagyoni haszna származna. Ha azonban elhízik, a szerződés semmissé válik.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
Már komolyan azt hittem, nem veszi el. De kik ezek és miért szerepelnek állandóan és minden szinten, fórumon és Tv. csatornán? Ki és miért futtatja őket és még sokakat mint valami fontos személyiségeket? Miért kell / mert ha akarom, ha nem, naponta látom őket valamely sajtótermékben /ezeket az embereket szerepeltetni állandóan? Talán mintát adnak a magyar társadalomnak az életvitelükkel, a szokásaikkal, az öltözködésükkel, a pénzköltési szokásaikkal, felfogásukkal az országról, a világról?Vagy nincs más hír ebben az országban?
namihami
Így, herevasalás után pedig kimondottan csábító partinak tűnik. Bár a fotó alapján inkább a feje tűnik erősen vasaltnak.
Én a Pampalini helyében még hozzáiratnék néhány száz oldalt a nagy öröm hírére.
Anyagilag még úgy se fog rosszul járni, arra a 3-4 hónapig dúló "örök" szerelem utáni időre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.