Mocsa—Bábolna — Fellégezhet Galambos Lajos, hiszen megtalálták azt a felbecsülhetetlen értékű műkincset, amit még tavaly decemberben az ő birtokán kerestek.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Hoppácska !
Kíváncsian várom a további fejleményeket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@nyanya001: (tegnap 21:36) Lehet, hogy a Lőrinc barát azért járt a minap a Belügyben, hogy indítsák el a bizonyítási eljárást, miszerint Ő egyenesági leszármazottja (törvényes örököse) Manilius Masculus-nak, aki az egész Dunántúlt katonai szolgálataiért kapta a császártól. Dédapja a 30-as években Maszkulusz-ról magyarosíttatta Mészárosra, mert voltak azok az izé-törvények...
nezelodo
Miért, tévedhet a rendőrség is, a TEK meg véletlenül töri rá az ajtót azokra, akiket összetéveszt valakivel, vagy nem tudják elolvasni még a kezükbe nyomott címet sem. Ideje hogy ezek is immár hivatalosan is kabarészerzők legyenek.
eugen4402
@nyanya001: Köszi...:-))) No meg bizonyítani is könnyű Egy egyszerű cippzár-lehúzással bárki meggyőződhet, hogy Maszkulin-vér csörgedezik az ereiben, mert van neki olyanja, amije csak férfiembernek szokott lenni...
nyanya001
@eugen4402: Sőt, a nyakán is visel egyet ... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.