Mocsa—Bábolna — Fellégezhet Galambos Lajos, hiszen megtalálták azt a felbecsülhetetlen értékű műkincset, amit még tavaly decemberben az ő birtokán kerestek.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Hoppácska !
Kíváncsian várom a további fejleményeket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Hoppácska !
Kíváncsian várom a további fejleményeket.
eugen4402
@nyanya001: A cikk alapján nehéz követni a rendőrség logikáját. A bábolnai M. Balázs 2012-ben fotókat mellékelt a hirdetéséhez, melyek a kéttonnás kő síremléket mutatták be az érdeklődőknek. Aztán mégsem adta el, hanem elásta a saját telkén... Egy névtelen bejelentés szerint a síremléket Galambos rejtegeti, és ott azonnal kutatni kezdenek, persze nem találnak semmit. Vajon 3 és fél év alatt nem kellett volna a bábolnai M. Balázsnál is körülnézni..?
Jozefina
Ha nem Lajcsi telkén találták meg, akkor mikor fognak tőle legalább bocsánatot kérni és kártérítést fizetni?? Nem mintha szüksége lenne rá, de egy ilyn ország-világ előtti meghurcolás, lejáratás után járna neki!!!
papa.49
@Jozefina: Hát igen ennyi biztos járna neki, de nem fog semmit kapni...
nyanya001
Vajon mi lesz a sorsa ezeknek a műkincseknek ?
Csak nem valamelyik milliárdos fideszes kastélyába fog kerülni ?
sztarklikk.hu/kozelet/tombol-a-mukincsmutyi/261431
Ezt sem ártana ha kivizsgálnák BECSÜLETESEN !!! az illetékesek !
zöldszem
@nyanya001: " kivizsgálnák BECSÜLETESEN !!! az illetékesek !"
Nyanya miért "káromkodsz" Itt orbanisztánba?? ilyet?becsület???
Mangu
Megy a nép szívatása ezerrel! Milyen az a borona, amely egy 2 tonnás követ kifordít? Felbecsülhetetlen értékű műkincs, mellyel a kutya se törődik több évig?
Aki ezt a "kavicsot" elvesztette, ellopták tőle, eladta (van még ötletem) azzal mi van?
Lényeg, hogy fogy a Blikk - Lajcsi még mindig téma.
nyanya001
@zöldszem: Csak úgy kibuggyant belőlem :))
eugen4402
@nyanya001: (tegnap 21:36) Lehet, hogy a Lőrinc barát azért járt a minap a Belügyben, hogy indítsák el a bizonyítási eljárást, miszerint Ő egyenesági leszármazottja (törvényes örököse) Manilius Masculus-nak, aki az egész Dunántúlt katonai szolgálataiért kapta a császártól. Dédapja a 30-as években Maszkulusz-ról magyarosíttatta Mészárosra, mert voltak azok az izé-törvények...
nezelodo
Miért, tévedhet a rendőrség is, a TEK meg véletlenül töri rá az ajtót azokra, akiket összetéveszt valakivel, vagy nem tudják elolvasni még a kezükbe nyomott címet sem. Ideje hogy ezek is immár hivatalosan is kabarészerzők legyenek.
eugen4402
@nyanya001: Köszi...:-))) No meg bizonyítani is könnyű Egy egyszerű cippzár-lehúzással bárki meggyőződhet, hogy Maszkulin-vér csörgedezik az ereiben, mert van neki olyanja, amije csak férfiembernek szokott lenni...
nyanya001
@eugen4402: Sőt, a nyakán is visel egyet ... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.