Gábor nagyon keres, tudod, aki szép hölgynek nevezett!

Keresem... SOS!!
A gyönyörű nőt, akivel ma össze bicikliztünk reggel 7 óra előtt pár percel az Orzy tér zebrájan és én szép hölgy kijelentésemmel megmosolyogtattam!
:)
Trekking kerèkpáron ült és szőkés hajjal, rózsaszínű felsőben tekert.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
A szerelem első látásra nem ismer határokat! :-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Mi ez , már társkeresö oldal lett a propeller ???
sentinel216
A szerelem első látásra nem ismer határokat! :-)
Mézike
De romantikus! :-)
összetekertek..., mese szép!
ila51
Remélem összetekerednek , mert van még mit tanítani , például a szőkének , és a rózsaszínnek mind a 17 féle megnevezését...
Nos támpontnak csak a Trekking kerékpár maradt , és a gyönyörű nő , igaz minden nő gyönyörű ...akkor az kiesik
karma1
@volvós: Meg mindig jobb, hogy tarskereso lett, mint hogy hulye politikusok ontelt pofajabol arado hazugsagokrol kelljen eszmet cserelnunk...

En tudom, mit jelent a szerelem elso latasra...:o))))) Letezik, csak vannak, akik hajlamosak elfelejteni az erzeseket, a romantikat, mert csak a penzre es a politikara koncentralnak...:o)))
nezelodo
@karma1: Látod? Tényleg jobb olvasni, mint a zelmútt nyóóóc évet, Sorosostól, migrástúl, Gyurcsányostúl, gazdaállatostul, stadionostul, focibolondériástul, kisvonatostul, na meg Európa minket irigyel, (mármint a tolvaj hajlamúak), mert ide kockázat nélkül jöhetnek lopni, de vigyázat ám, mert nagyon erős a hazai konkurencia, lassan Sziciliából is ide járnak tanulni. Jó,a kuszaszem már felkészült, alapított tanintézetet, de a tandíj is lopás, szóval már az érkezéskor tanulhatnak, hogyan kell önként adakozni a tolvajoknak!
Szóval az összebiciklizés tényleg jobb!
eugen4402
Hűha, ez bizony kínos egy csöppet, ha az ember váratlanul összebiciklizi magát.
Pláne egy ismeretlen gyönyörű hölgy szeme láttára. Még szerencse, hogy személyi sérülés, és anyagi kár nem keletkezett, az ijedtségen kívül csak a fiatalember helyesírási ismeretei rongálódtak. (Orczy helyett Orzy, perccel helyett percel. Bár, lehet, hogy feltámadt Vörösmarty nagy szerelme, és ő volt a gyönyörű nő, de akkor meg Perczel Etelkát kellett volna írni.) :-)
gulyasgyula
@eugen4402: !!
Nem tudom mi örömöd van benne hogy egy szép történetből HELYES ÍRÁSI VERSENYT RENDEZEL ...Ha zavar a helyesírása ne olvasd el ..Lehet hogy egyébként egy nagyon értékes ember aki többet ér 10 hozzád hasonlónál .. Tudok én neked olyan műszaki kérdést feltenni hogy valószínű a kérdést se fogod érteni ...
eugen4402
@gulyasgyula: Egy percig sem vitatom, hogy - ha akarnál - engem is zavarba tudnál hozni kérdéseiddel... Mentségemre csak annyit mondhatok, hogy soha senkit nem csipkedtem bántó szándékkal, és én sem szoktam megsértődni, ha figyelmeztettek a hibáimra. Ha tudtam, kijavítottam azokat, ha nem, beletörődtem.Egy főnököm egyszer azt mondta, "tévedni emberi dolog, azt kérem önöktől, hogy az egész tevékenységük ne hibák sorozatából álljon..."
Ja, és köszönöm az építő jellegű kritikát, a jövőben igyekszem változtatni léha, derűs, mosolygós szemléletemen, és illő komolysággal próbálok beállni az anyázók fegyelmezett arcvonalába...
eugen4402
@nemkati: Köszi a támogatást, igazából nem is szeretnék ökölbe szorított kézzel és görcsbe merevedett arcizmokkal élni. Már régen hozzászoktam, hogy vannak a világon kőkemény macsók, komisszárok vagy Amerika-kapitányok, szívük joga, csak engem hagyjanak békén. Annyiban változom, amennyit rajtuk változtattam: kölcsönhatás. (Szabad szemmel nem érzékelhető.) :-)))
gulyasgyula
@eugen4402: .. Minden tiszteletem a tied amiért van önkritikád ..Az anyázók táboráig azért ne alacsonyodj le ..
eugen4402
@gulyasgyula: Ezt viszont Neked köszönöm. Nincs harag, további szép napot...
gulyasgyula
@eugen4402: ..
Úgy legyen , neked is további szép napot ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.