Budapest – Hatalmas büszkeség lehet egy szülőnek, ha a gyermeke kiemelkedő valamiben. De mi van akkor, ha az a gyerek nem csak a társainál okosabb, ügyesebb, de a szülein is túlnőtt? Főleg úgy, hogy még négyéves sincs?

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Ebben az országban a zseniket nem karolják fel. Az a baj hogy ez a gyermek ide született. Valahol a nagyvilágban már külön tanárok foglalkoznának vele.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@Eriksson: Ő a rendszerváltás környékén volt kisiskolás., akkor még kiemelték az ilyen gyerekeket.
Az én fiam nincs ilyen szinten, és nem is erőltettem. :-) Két iskolát végez egyszerre. Nem kitűnő tanuló! A rajzolás magától jött. Még járni nem tudott de már a ceruza a kezében volt. Első műveit a nővérei könyveibe füzeteibe alkotta.:-) Az óvodában jobban odafigyeltek rá mint a többi gyerekre. De nem zsenizték. Elsőbe vittük először különórákra , majd harmadiktól végzi párhuzamosan a két sulit. + a külön tanár. Bár az már "tanár bácsi " lett, ugyanis felfigyelt rá az egyik helyi festő művész akinek országszerte vannak kiállításai. Ingyen foglalkozik vele, de a képzőművészeti iskola az bizony fizetős. Ha tanárbácsit is fizetni kéne , ki tudnánk,. De miért van az hogy egy gyereknek fizetni kell a tehetségéért?
Mégvalami! Soha nem engedtük az apjával hogy zsenizzék, vagy előre tolják. Persze az osztályban , iskolában azért tudják mit tud, de ennyit. Nem szeretnénk ha elbizakodott kis beképzelt kölykök legyen. Ráadásul még szép is. Ezt nem én mondom hanem mindenki aki ismeri. Na ezt sem engedem, hogy a kinézetét dicsérjék! Most pedig a lányok... , hát igen 4 lányról tudok aki írogat neki.:-) Nagy probléma, meg is beszélte velem. Neki csak egy tetszik. De a többivel mit csináljak? Kérdezte gyerekem. :-) Háááát nem tudom.
Eriksson
Miért kell fizetni tandíjat? Mert nem szocializmusban élünk.
Szegény gyereked több szempontból is hátrányos helyzetű, de a lányprobléma majd megoldódik, előbb utóbb :-))))
csa-csa
el ebből a tetves országból a gyerekkel mielőtt késő lesz!
Mézike
@Eriksson: Miért kell fizetni a tandíjat? Jó kérdés.
A lányproblémák sztem csak most fognak beindulni igazán. Csak abban bízunk a férjemmel hogy továbbra is ilyen őszinte lesz. :-)
Nil
Ne tanítsák - játszanak vele
Tökre teszik az életét
Nil
Most olvastam egy cikket Szász Marciról. TAlán keressék meg és kérdezzék őt mit tegyenek azért hogy boldog és sikeres legyen a gyerekük - ő tudja - senki más

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.