Új karrierbe fogott a Viva TV egykori különc műsorvezetője. Steiner Kristófot íróként már jópár éve ismerhetjük, ám úgy tűnik, tehetséggel bír a főzés terén is.

Kristóf nem csak receptjeit osztotta meg a közelmúltban megjelent szakácskönyvében, hanem főzőkurzusokat is tart. Ráadásul hamarosan megnyílik budapesti gyorsétterme, a Kristóf Konyhája is – tudta meg a Blikk.

Az új helyen a keleti konyhák remekeit próbálhatjuk ki:

Régóta üzemeltetek már egy lakáséttermet Tel- Avivban, és szerettem volna, ha a magyar közönség is megismeri a receptjeimből készült ételeket. De úgy éreztem, az itthoni vendégek egy street food büfé felé sokkal nyitottabbak lennének, ezért emellett a variáció mellett döntöttem, és január 18-án megnyitom első éttermemet. Kozmopolita ételeket lehet majd kóstolni, az indiai ízektől kezdve az izraelin át a libano­niig. Egy profi séf barátom készíti majd a fogásokat, én pedig Izrael és Pest közt ingázva felügyelem majd a munkát

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moareka
Mindegy, hogy mivel foglalkozik, csak ne itthon...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
"Ki nem találná, mivel foglalkozik most Steiner Kristóf"

Még ha tudnám se akarom.
Ki nem xarja le!!!
Szókrakész
"Ki nem találná, mivel foglalkozik most Steiner Kristóf"

Még ha tudnám se akarom.
Ki nem xarja le!!!
SystemError
Miért ki az a Steiner Kristóf? Mármint ismerem a nevét és tényleg nem homofóbiából írom, de azon kívül, hogy felvállalja magát vannak kvalitásai is..? Mert, ha az lenne a kérdés, hogy pl most mivel foglalkozik pl a Kulka, hogy ne menjek messzire, akkor az érdekel...
moareka
Mindegy, hogy mivel foglalkozik, csak ne itthon...
Lepényleső
Megrémültem,hogy esetleg dolgozni akar.
qxy
A sok ügyes szakács.már annyi van hogy a faszuk lenne egy bográccsal.
Fásy Ádám is .- több mint negyven féle kép tudja elkészíteni a töltött káposztát.
.-a recept. 1.- 156 szem rizs van benne.
2- 157 szem rizs van benne
3 158 szem rizs van benne és így tovább. .
A másik ügyes .- ócskapiacon vett egy kézzel írt szakácskönyvet és azt mondta.- ez mind az én receptem. a tévébe főz és a stáb szerint az ételek 80 % a ehetetlen szar.
na meg a többi.ügyes.Ha kiderülne hány menő mester szakácsnak csináltuk meg a " vizsga anyagát amivel az lett aki ma, sokan meglepődnének hogy ez is?? ez is ?? ez is?? Pedig nem is vagyok szakács de akitől tanultam Magyarországon csak úgy ismerték hogy Flekken király.Nyolc évig dolgoztunk együtt és csináltuk a sok elitnek a finomságokat Európa szerte.
Na meg a Magyar elitnek. De azok nem csak enni akartak.
Grafix69
Jaj csak ezt ne, nincs nekem bajom a buzikkal amíg nem engem kurogatnak , na de ez , ez mindennek a teteje .
papa.49
Engem nem érdekel csak Hofival szólva ,,kötelező ne legyen,, ...
qxy
Egyszer egy nagy versenyen feljött a szó a különleges ételekről. az egyik " mester szakács.
.- Van egy étel ami a cet spermájából készül és igen drága de finom.
Na nekem csak az volt a kérdésem, .- Ki volt az a pihent agyú aki egyáltalán kitalálta hogy , " Te kóstoljuk meg a bálna gecit. Na volt egy pár Kristóf féle aki ki kérte magának. Na nem azt hogy megkóstolni a gecit, hanem azt hogy pihent agyú.
Grafix69
Mert Kristóf vegetáriánus lett . Eddig az volt a baj ,hogy nem mindenki buzi, ja és sokan nem is akarnak azok lenni. Most meg aki pörköltet eszik és nem patiszonba sült csipke bogyót az már teljesen egészségtelen . Kívánok neki sok sikert de azért kérdem én ki fog abból enni amihez ez hozzá ér?
mormota
Sokaknak fő, hogy legyen MELEG étel-:))
Desischado
Én sok sikert kívánok neki. Kedves, tehetséges srác.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.