Elhagyja Magyarországot Vajna Tímea, Andy Vajna filmügyi kormánybiztos felesége – olvasható a Blikk cikkében.

Vajnané ugyanis amerikai állampolgárságot szeretne, ennek azonban szigorúak a feltételei: öt éven belül összesen két és fél évet kell az Államokban töltenie, rendelkeznie kell betegbiztosítással, jövedelemigazolással és bejelentett lakcímmel.

Utóbbival nincs gond, Vajna egyik barátjának ingatlana üresen áll Los Angelesben, azt fogják kibérelni. Andy Vajna egyébként többször meg fogja látogatni feleségét, és Vajna Timi is többször tervez hazautazni.

Los Angelesben Vajnané nem fog unatkozni, több iskolába is beiratkozott, hogy az angolját és a gazdasági-üzleti tudását fejlessze, de egy színészképzőt is elkezd majd. Mindezek mellett itthoni üzleti ügyeiről sem fog elfeledkezni – olvasható a cikkben.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
Marha nagy dilemmában vagyok. Akkor, hogy lesz ebből gyerek? A múltkor azzal voltak teleharsogva a hírek, hogy rajta vannak a bébi projekten. Feltalálták volna a távfogamzást? Vagy timike rendelkezik azon állatfajták tulajdonságaival, miszerint e nőstény képes a testében tárolni a spermát? Esetleg a megtermékenyített petesejtet vissza tudják tartani, kedvezőbb alkalomra várva? :)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Megunta minden este a nagyítóval keresni a ,,bőrdíszművet,, hát vált olyanra ami látható)))))))
Los Angelesi kurvák riadó érkezik a konkurencia))))))))))))))
Eladott Ország
@mégállnekem: kolozsvaros.com/2016/10/14/ezek-a-fankok-ugyanugy-a-te-penzedbol-sulnek-mint-ahogy-vajna-andras-teveje-is-a-te-penzedbol-hulyit-teged/
Ezek a fánkok ugyanúgy a te pénzedből sülnek, mint ahogy Vajna papa tévéje a te pénzedből hülyít téged, drága jó magyar polgártárs! Az állnekemet is kisüthetné amennyiért a fánkot adja.
lampa laz
Lehet, h a trumplit akarja behálózni, h a vén szivarcsonk kapjon adóamnesztiát.
Ennek gyereket + már csak az inszeminátor tud csinálni.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/16/nem-hiszem-el-hogy-igy-kicsesztel-a-nemzettel-draga-timea/
Felőlem a világ bármely tetszőleges pontjára költözhetnél, az maradsz, aki mindig is voltál, és
( felkent k*rva)nem az irigység mondatja ezt velem, mielőtt valamelyik önérzetes, önerőből sikeres hazafi nekem esne: egy hetvenakárhány éves dörzsölt stróman és maffiózó kitartott feleségének, franc se tudja milyen hátterű cégek alibi­ ügyvezetőjének, kamu üzletasszonynak lenni nem dicsőség. Vagy ha igen, akkor körülbelül akkora, mint magyar állami hitelből megkaparintott fekete propaganda kanális (és társai) után külföldön adózni, és a jogállamot naponta lehányni. Szóval csak annyit még, hogy leszarom az Amerikába költözésedet, Tímea, bár visszataszító, hogy ezt sem bírtad csendben meglépni! Ha csak el kellett tűnnöd szem elől, mert az extrovertált életmódod már Bandi papának és az elvtársaknak is kínos volt, azon sem csodálkozom. Titokban azért remélem, nem az a terv, hogy ha valami váratlan esemény közbejön, a filmügyi strómannak is könnyebb legyen megpattanni a felelősségrevonás elől.
bence
Az a nagy baj , hogy visszajön ! Pedig végleg elvihetné magával a tatát is !
mégállnekem
@Eladott Ország: Most nagy bajban vagy...megrágalmaztál Vajna tata csatornájával...feljelentelek, izgatásért! A nudlimat meg ne akard már közpénzen kisüttetni...bár Guinness rekordnak nem lenne rossz! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.