A műsorvezető, aki 9 éve dolgozott a csatornánál, azonnali hatállyal mondott fel, és családi okokra hivatkozott.

Demcsák neve szinte egybeforrt a Mokkával, amelynek talán ő volt az egyik legismertebb műsorvezetője – írja a Blikk.

Demcsák Zsuzsa 9 év után mondott fel a TV2-nél

Igen, a tegnapi nappal azonnali hatállyal felmondtam a TV2-ben. Kilenc év után döntöttem így, és ennek elsősorban családi okai vannak. Az üzleti életben folytatom a pályafutásomat, amely hosszú idő után végre új kihívásokat hoz az életembe, ráadásul a családi vállalkozásban is egyre nagyobb szerepet töltök be

– mondta a műsorvezető, aki elárulta, egy ideje már érlelődött benne a gondolat, hogy változtat az életén.

Két éve gondolkodom rajta, de ha valaki két gyereket nevel egyedül, óvatosabb, nehezebben adja fel a biztos dolgokat. Ám a családi cégnek egyre nagyobb szüksége lett rám, ezért végül felmondtam. Így végre nem kell korán kelnem, és én vihetem reggel a gyerekeimet az iskolába. Fantasztikus éveket és barátságokat köszönhetek a TV2-nek

- nyilatkozta.

A TV2 tudomásul vette a Mokka műsorvezetőjének felmondását – mondta el a lapnak Fürst-Borsos Ádám, a csatorna Hírigazgatóságának kommunikációs menedzsere – A családi okokat természetesen elfogadtuk, és a legnagyobb megértéssel viszonyulunk hozzá. Demcsák Zsuzsának köszönjük, hogy az elmúlt 9 évben kiváló munkájával, a csatorna egyik legnépszerűbb képernyőseként a csapatunkat erősítette.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Demcsák Zsuzsa volt Lázár titokzatos londoni útitársa és kurvája - volt férje szerint alkoholista, aki fűvel-fával ágyba bújik. Sőt, Lázárunk oly tökéletes kémfőnök, hogy már három éve behat(ol)óan készül e szerepére: Demcsák lelkivilágát (és - nem mellékesen - az azt hordozó testet) ugyanis már 2010-től tanulmányozgatta, egészen 2013-ig. Úgy jöttek össze, hogy Demcsák szülei idegenforgalmi beruházással összefüggésben pályáztak állami támogatásra (több százmillió forintról van szó), és kellett egy fideszes "támogató", aki segít a pályázat kedvező fogadtatásában. A szülők ugyanis régi komcsik, az apuka a Kádár-rendszerben diplomataként tevékenykedett. Így lett "szerelmes" Zsuzsika Janiba... És mit ad Isten, nyert is a pályázat. Így működnek a dolgok kis hazánkban, függetlenül attól, hogy vörös vagy narancsuralom van." Most már jöhet az üzleti és egyéb élet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@staro2: Hahaha, a nulla kozepen a fekete lyuk! Rendkivul plasztikus abrazolas!...:o)))))
Kádár János
@Eladott Ország: ELVTÁRSAM! Ebben az egyben egyetértük!
lenkeneni
Megvan a lé, nincs miért maradni. Egyébként már nagyon ideje volt, h lekopjon, modoros, unalmas, kiszámítható volt. Remélem, nem Tvrtko jön vissza a helyére. Egyik kutya, a másik eb.
simmering73
9. Gombócból is sok, nem hogy Demcsákból.
quadrocopter
@karma1: A Demcsák szülőknek van valamilyen szállodaipari vállalkozása - anno úgy szólt a net, hogy zötyögve ment a dolog, majd miután Lézerrel "kirándult a lány" helyrejött a vállalkozás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.