Hajdú Péter exének kijut a jóból. A válófélben lévő üzletasszonyt milliárdos párja vitte el, a gyerekekkel és Kata szüleivel együtt.

A Story úgy értesült, Sarka Kata párja a tengerentúlra vitte kedvesét és családját, egy hetet Floridában tölthettek, természetesen egy luxushotelben. 

A bulvárlap csütörtöki lapszámában megjegyzi, a jelek szerint a milliárdos mindent elkövet, hogy ne csak kedvesénél, hanem a gyerekeknél és a nagyszülőknél is bevágódjon.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@papa.49: Vagy az is lehet, hogy a ""milliomos párja"" semmilyen (értsd SEMMILYEN) szolgáltatást nem vár el a pénzért, kizárólag annyit, hogy ott álljon mellette.
Mint ezt egy Vajna nevű, hasonló igényeket támasztó ""milliomos párnál"" már olvashattuk.
És ezeket az igényeket akár én is (hatvan feletti és pasi) is képes lennék teljesíteni, nopersze a megfelelő dotáció mellett. Az meg, a jelek szerint, adott.
Sámannus
Ha csak nyaralni vinnék akkor a pulyákat is vitte volna. Szerintem nincs aki vakargassa a hátát, és nincs neki hátvakarója. Rosszabbra gondolni sem merek, amíg a gyerekek le nem fexenek.
Mekkéne beszélni Hajdú úrral is tud e valami szaftos estről, mert nem tőlem vált el.
SystemError
Nem értem az ilyen csávókat, hogy miért jó egy felkapasz, csak státuszra hajtó kurva. Nem is az, hogy az klyen felszínes szaroknál szerelemről nem beszélünk, de akkor már egy intrlligens kurvát venne..
Atha
Üzenem gazdagéknak, teljesen hamis önámítás az ilyen díszes asszony.
A parvenű gőg minden hamiskás mosolyában ott lapul.
Ilyen nő mellett sosem érezheted magad biztonságban. Ahogy Hajdútól is angolosan távozott, bármikor találhat egy újabb igazit akivel lelécelhet, és révbe érhet egy kis időre.
Az út végét meg láthatjuk Medveczky művésznőtől.
Az igazi asszony cinkosod, bajban támaszod, barátod, bizalmasod akire tudod, hogy rábízhatod az életed.
Reggel kócosan, gyűrötten is szépnek találod, még akkor is, ha kis felesleg van rajta.
Aki figyel rád, nevelei a gyerekeidet, képes csapszegként összetartani a családot, és még akkor is figyel rád, meghallgat, ha épp nincs teljesen igazad.
Férfiak, hagyjátok a díszes nőket, a kitartottakat, az asszonyokat szeressétek, becsüljétek!
nezelodo
Alighanem tudja a közmondást az ú pacák... "A nagy jövőjű férfiak mindig nagy múltú nők hálójába kerülnek", és bízik a nagy jövő beköszöntésébe.
vacsi
Sarka Katának "kijutott a jóból"? Én nem hiszem! Szerintem boldogan elcserélné az életét egy átlagos, boldog házasságban élő, gyerekeit személyesen nevelgető nő életére. Persze, ennek majd öreg korában jön el az ideje, amikor egyedül marad, sehol a milliárdos barát, és sehol a gyerekei, akiket nem is ő nevelt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok