2017-ben is útjára indult az RTL Klub népszerű tehetségkutatója. Múlt héten Bye Alex, az egyik zsűritag kisebb botrányt kavart azzal, hogy megsértődött egy poénon.

Ezért borult ki az előző adásban Bye Alex – folytatódik az X-Faktor
Fotó: Wikipédia

Alex egy Borsnak adott interjúban elárulta, nem tartja magát megélhetési celebnek, ezért attól sem ijedne meg, ha holnap nem ülhetne be a mentori székbe.

Azt a felvetést, hogy bizonytalan lenne a saját szakmájában az énekes cáfolja, egyszerűen csak rosszul érintette, hogy egy érzelmes hangulatban íródott dal kapcsán az élettörténetét hasonlították össze a színpadon álló ByeAlex-hasonmás saját dalával, ami szerinte méltatlan volt szakmailag.

Alex azt is hozzátette, nem negyedóra alatt zajlott le az incidens, egész héten szívatták előtte, és épp akkor borult ki a bili.

Rengeteget fogyott

Bár sohasem volt kövér, Bye Alex 2014-ben egy elbaltázott tömegnövelés következtében húsz kilót szedett fel – az izom mellé jelentős mennyiségű zsírt is. 

2015 tavaszán másfél hónap alatt adtam le ezt a húsz kilót. Most egy testépítővel edzek. Nem akarok látványosan széles vállakat, de jobb tartást és vastagabb lábakat igen. A hasamat kedvelem, az kellően kockás, de sosem leszek elégedett magammal

- részletezte Alex.

Radics Gigi, a műsor egyetlen női mentora a Borsnak arról beszélt, nem szereti összetörni az emberek álmát, de ha egy produkcióban hibák voltak, azt mindig közli a versenyzővel. 

Alapvetően úgy gondolom, bűntudat ide vagy oda, az őszinteség mindig jobb, mint tévhitben tartani egymást, fejlődni csak az őszinteség hatására lehet

- vallja az énekesnő, aki őszinte mentornak tartja magát, hiszen a műsor alatt kontrollálatlanul törnek elő belőle az érzelmek.

Nem csak a hang számít

Gigi azt is elárulta, az előválogatás alatt még a versenyző hangja volt a legfontosabb, de de hamar rá kellett jönnie, hogy a karakter legalább ugyanannyira fontos.

Ha előadóként felejthetetlenül jó valaki, akkor még attól is eltekintek, hogy nem olyan hangja van, mint ahogy én azt elképzeltem. Színes egyéniségeket keresünk, és úgy próbáljuk összerakni a palettát, hogy jó érzés legyen nézni ezt a tévéshow-t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.