Méltó módon viszi tovább a Mónika Show örökségét Nádai Anikó műsora, az #Anikó show. Amikor elszabadultak az indulatok a stúdióban, a biztonsági őröknek kellett beavatkozni.

A műsor egyik vendége az anyósát hibáztatta azért, mert tönkrement a kapcsolata. Persze, nem állt meg a hibáztatásnál, annak részeként arcon köpte a hölgyet, aki erre nekirontott.

Többször volt már a levegőben feszültség egy-egy műsor kapcsán, de hasonlóra még nem került sor, és remélem, hogy nem is fog. Nem szeretem az ilyen szituációkat, azt vallom, hogy az erőszak semmire sem megoldás. Nekem az a feladatom, hogy amikor eldurvul a szituáció, akkor visszatereljem nyugodtabb mederbe. Ez a feszültség már régóta benne lehetett a vendégekben

– mondta Nádai Anikó, aki szerinte már csak azért is jól kezelte a balhét, mert alapvetően konfliktuskerülő természet.

Mónika show-t idéző köpködős bunyó zajlott le Nádai Anikó műsorában

Ha a nézők azt érezték, hogy kézben tartottam a helyzetet, annak azért örülök  mondta Nádai, aki a hétköznapokban konfliktuskerülő alkat. Régebben én is ösztönösen adtam ki magamból a dühömet, de anyaként megtanultam higgadtnak maradni. Ráadásul a fiamnak, Patriknak köszönhetően sokkal elfogadóbb és türelmesebb lettem.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Miért és kinek van ilyen műsorra igénye?! Nézi ezt valaki egyáltalán?!
Borsó
Konfliktuskerülő kislányka ez, az tény. A nős főnöke péniszét is a legnagyobb titokban kényeztette, nehogy konfrontálódnia kelljen a dühödt feleséggel.
cikicakk55
Talán ha a műsor előtt IQ tesztet és fogászati szűrést végeznének . Ha több füle van mint foga,be se engedjék
Cicamama55
Miért és kinek van ilyen műsorra igénye?! Nézi ezt valaki egyáltalán?!
Pálinkás Pál
Most ezen mit csodálkoztok...ez egy cirkusz az agyhalottaknak,nem kell más hozzá csak behívni pár nem idén barnultat,garantált lesz a móka!
TASzSz
@Pálinkás Pál: Akár a parlament = FŐVÁROSI NAGYCIRKUSZ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.