Hajdú Nóra szerint a társkereső oldal megalázza a nőket, mert azt sugallja, hogy árucikk módjára lehet értékesíteni őket. Nyílt vitára hívja az Együtt politikusa az egyik társkereső, a Puncs.hu ügyvezetőjét. Ez az a portál, ahol a társkeresők megadhatják, milyen életszínvonalat kell nyújtania leendő párjuknak. Hajdú Nóra, az Együtt elnökségi tagja szerint a regisztráló gazdagok a nők anyagi kiszolgáltatottságából húznak hasznot – hangzott el a szombati RTL Híradóban.

(Forrás: hvg.hu, RonaGyuri által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na és a sugar-mummy?

Erősen képmutató politikai kampány az ősi szakma egyházak által is támogatott fajtája ellen

Nem mintha örülnék annak, hogy a város plakátjain hirdetik a lehetőséget, de meg kell mondjam a magam részéről a derék média ez-irányú állandó kampányához – ne tévedjünk Timikét le sem lehet vakarni a címlapokról és luxus-„feleségek” –ről szóló idétlenséget is ezerrel nyomatják, hogy csak a lát legnyilvánvalóbb példát említsem – képest ez szinte hatástalan.
Ráadásul köztudottan, ha máshonnan nem olvasmányélményekből – sajnos nekem elég emlékezni – ismert, hogy lényegében hasonló megfontolások mentén mentek feleségnek az ifjú hölgyek. A hazai gyakorlatban csak azért nem volt divat, mert nem volt divat a nyilvános gazdagság. Viszont akkoriban is, s biztos vagyok benne, hogy ma sincs másképp, logikus kérdés volt minden apától, ha megismerte a lánya kezére pályázó egyedet: S miből fogod eltartani?
S akkor még nem is beszéltünk az egyre nagyobb divattá vált MILF-kultúráról!
Lepényleső
A piacot a kereslet vezeti? Ez ha így van,akkor ezt a piac igényli? A piacot meg az egyének
tömege teszi ki? Akkor miről is akar beszélni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.