Sokáig nem reagált érdemben Baukó Éva zaklatási vádjaira Havas Henrik, csupán annyit mondott, sz**ik rá. Ráadásul Éva novemberben még azt mondta, őt nem molesztálta senki.

Havas Henrik keményen visszavág Baukó Évának, közben újabb híresség vádolja zaklatással
Fotó: Youtube

Havas Henrik végre megszólalt, és azt ígéri, nem hagyja annyiban a történteket és könyvben írja majd meg az egész hercehurcát, illetve ahogy ő mondja: az ellene indított hajtóvadászatot – írta meg a Blikk.

Némi magyarázattal is szolgál arra, hogy miért nem ment el a saját, Vona Gáborról írt könyvének bemutatójára:

"Nem akarom, hogy lefényképezzenek a Jobbik elnökével. Nem arról van szó, hogy szégyellem azt, hogy könyvet írtam Vonáról, egyszerűen arról van szó, hogy nem akartam, hogy munkaadóm az ATV az én személyemen keresztül belekeveredjen a könyv körül kialakult botrányba."

- írta Facebookon Havas.

A Tanár úr végül nem ment el Kálmán Olga műsorába sem, többek között azért, mert nem volt kedve Baukó Éváról beszélni. Mint írja, a nő csak egy statiszta, és az igazi célpont Vona Gábor. Mert Havas szerint nem véletlenül kapott épp most a párt működését is veszélybe sodró mértékű pénzbüntetést a Jobbik, plusz a Kovács Béla-ügy is most kezd bedurvulni.

Havas végül azt ajánlja, tegyék fel a kérdést VV Évának: novemberben miért mondta, hogy nem zaklatta senki? Most hirtelen eszébe jutott, hogy mégis történt ilyen?

Közben újabb ismert személy, Molnár "Nagy Ő" Anikó is azt állítja, Havas zaklatta őt. Anikó a Tényeknek  azt mesélte,

amikor egymás mellett ültek a kanapén, majd Havas megragadta a kezét és a combjára tette. „Na, fogja már meg!” – mondta, de Anikó nem vette a lapot. Olyan is volt, hogy vibrátort kapott tőle ajándékba, de a legdurvábbnak azt érezte, amikor a tanár úr búcsúzáskor váratlanul megcsókolta.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Azannyát! A Makulátlan Keresztény Szüzek Kollégiuma mikor fog jelentkezni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ludmilla
na,ez az Anikó nyilatkozta egyszer,hogy dubaji zarándoklatán azért kapott pénz,hogy meztelenül úszkált a halak között egy medencében
qxy
@herczeg0210: Igazad van. Volt egy párttitkár ,Lipcsei " evtás. Az is, minden felszólaló után felállt, és ezzel kezdte. .-Én csak azt akarom hozzá fűzni, hogy ,??? és ami megmaradt a kis agyába, el mondta még egyszer. Mindenki meg tapsolta ( muszáj volt. ) Vörös diploma, minden szarral, amúgy meg hat elemije volt csak.
Ja, na meg , nem várja meg ám hogy befejezd a mondatot, áá ki van csukva bele dumál a Havas úr. Egyszer le is basztam. Tanár úr. Ha netán figyelne egy kicsit igaz nem az erőssége. De még én beszélek.Hogy kii nevette ki? Mindenki.
namihami
@wagabund: Azért egy nem elhanyagolható dologról feledkezel meg. Az igaz, hogy az ember, pláne fiatalabb korában, gyakran malackodik bizonyos területeken, de azt (általában) némi előzetes illat- és állagmintával mégis szemügyre veszi. Tehát, nem a 35 fokos nyári napsütésben, egésznapos pácolódás után, délután 7 órakor teszi. (Illatorgia--fantáziában ugyan, de mellékelve).
Másodszor, ezt (jobb érzésű férfiember) nem az útjába eső első nővel vagy olyannal, akiről a félvilág ismeri a fenti tevékenységeit, teszi meg.
Gondolom, az a közkeletű kifejezés, hogy ""lyuksógorság"" számodra sem először hangzik el. Márpedig sok jó elmondható (esetleg) a ""hölgyről"", de a rá jellemző életmódra nem a szűzies a leginkább odaillő jelző.
Nem vitatom az úgynevezett HiFeBa (hirtelen felindulásból elkövetett b@szás) meglétét, de azt, hogy ez pont az ő irányába valósulna meg, hát az némi kételyt von maga után.
A kézen-nemfogásos sétálást pedig egy házaspár esetén, inkább a a Havas nagy pofájának, mint valóságnak tudnám be.
wagabund
@namihami: minden szavad az élet nagy igazsága. Nincs mit hozzáfűznöm, főleg azért, mert te a sorok közt is olvasol...és nem utolsó sorban igen cizelláltan válaszoltál.
ugye nem baj, ha jót derültem az igaz szavaidon?
Dr plágium
@petike: De nem b...szták meg, az ajánlat nem a beteljesülés :)
Legalábbis Havastól még szűz maradt mindkettő. Lehet hogy ez a bajuk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.