A TV2 Mokka című műsorában vendégeskedett a Havas Henriket zaklatással vádoló valóságshow-hős.

Baukó Éva a szerdai Mokkában mindenkit megnyugtatott, hogy az előző napok eseményeihez képest már jobban van. 

Éva elismerte, ennyire durva még sosem volt körülötte a hangulat, még akkor sem, amikor valóságshow-szereplőként kapott hideget-meleget. Most viszont úgy érzi, még több figyelem irányul rá – ennyi újságíró, ennyi tévés még sosem kereste.

Mint elmondta az emberek felől 70 százalék bántás és 30 százalék együttérzés érkezik.

Amit egyébként nem értek, mert engem zaklattak, és én vagyok az áldozat

- szomorkodik VV Éva. Hazugnak nevezik, és azzal vádolják, hogy kitalálta a történetet, ráadásul pénzt is kapott érte. Éva visszautasítja ezeket a vádakat.

Még videó is van arról, hogy korábban is beszélt ezekről a dolgokról, de akkor valahogy senki nem foglalkozott vele – teszi hozzá.

Havas felfüggesztésével kapcsolatban azt mondta, szerinte nem miatta vették le a képernyőről a tanár urat.

Baukó Éva nem bánta meg, hogy kiállt a nyilvánosság elé, ha pedig Havas pert indítana vele szemben, akkor állna elébe. Egyébként bocsánatkérést vár állítólagos zaklatójától.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
arany pici szűzleányka csak elérte, h beszéljenek róla. Most mennyi egy óra vele a Kempinskiben?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@csipetke: Dévényi fiatalurat is fogdosta... az miért nem tesz feljelentést?
csipetke
@Equus: Komolyan?!Azé' azt nem gondoltam volna,hogy két kapura játszik...
Equus
@csipetke: csak nézd figyelmesen... Ezekben az érintésekben több a szeretet és a kedvesség, mint a szex... sokkal több. De van, aki már egy sima kézfogásban is a szexet keresi... Beállítottság kérdése.
nezelodo
Ha valaki nem csak sima prosti, hanem politikai is, az már súlyos perverzió.
Szeparepa2
A gond az, hogy tolakodó szex-ajánlattétel, ellenszolgáltatásért vagy anélkül, bár zaklatás, főleg ha valaki a közvetlen kollégájával csinálja és folytatólagosan, azonban, ha nem ér hozzá, mint jelen esetben, az ugyebár verbális szexuális zaklatás, az NEM BŰNCSELEKMÉNY! Legfeljebb vétség és inkább polgárjog, mintsem büntetőjog területe. Tehát hiába jelentette ezt be Évike drága, mert ezzel Havasnak jogilag nem tud ártani! Sőt butaságot csinált, mert ha nem sározza be a nyilvánosság előtt, hanem szépen csendben beperli, akkor bizony komoly kártérítésre számíthatott volna a sérelem miatt, így viszont hogy lejáratta a médiában, kb revansot is vett és legalábbis kvittek, mert Havas meghurcolása nem áll arányban azzal amit ellene elkövetett Havas a szexuális ajánlkozásával (ami lényegében egyfajta sajátos torz beteges udvarlás volt nyilván ugyebár); mitöbb Havas is teljesen alappal perelhet és követelhet még magasabb kártérítést, a jóhírneve és karrirerje méltatlan lerombolásáért, ami számára jóvátehetetlen kártétel. Ergo nem áll arányban egymással a két oppozitum. Főleg hogy Havas ugyebár alappal gondolta, hogy Baukó "olyan lány", akinek lehet tenni ilyen ajánlatokat, hiszen minden jel arra utalt nyilvánvalóan. (és ugyanez igaz a másik két "sértett" hölgyeményre, mindannyian könnyűvérű cafkák, ez az igazság)... ez a marha Havas meg benézte keményen, mert azt hitte mindegyik fekszik neki csak a neve miatt, meg esetleg némi kis baksisért... (amit nem mellesleg nyilvánvalóan ugyebár élete során TÖBB SZÁZ MÁSIK HASONLÓ KALIBERŰ HÖLGYEMÉNY MEGTETT!). Esetleg ha nem hemzsegnének a ribancok az országban, akkor eszébe sem jutott volna, hogy ilyen tahó módon ajánlkozzon; tekintve, hogy az ilyen kaliberű csajok uszkve 75%-a bukik is rá a répára, mint gyöngytyúk a langytakonyra, ha híres és vagy pénzes ember kéri meg rá. Azért nem ártana szembenézni ezzel az aprócska nem mellékes TÉNNYEL! (ami mellesleg igencsak erősen enyhítő körülmény a drágalátos pinapecér Tanárúr számára)
szettevette
Ennek a nőnek nincs bőr a képén! Azt hiszi hogy más nem látja, hogy ez csak színjáték?! Az emberek nem hülyék! Engem is zaklattak, és nem verbálisan. De azt ott és akkor lerendeztem. És nem 10 évvel később!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél