Csaknem minden második német úgy gondolja, hogy a 2021-ig tartó törvényhozási ciklus vége előtt távoznia kell Angela Merkelnek a kancellári tisztségből, amennyiben ismét megválasztják kormányfőnek. A kancellár népszerűségét nem csupán az évek óta tartó következetlen bevándorlási politika tépázta meg, de a választók többnyire a koalíciós tárgyalások sikertelenségét is Merkel személyes kudarcának tekintik. Úgy tűnik, a bevándorlás kérdése szétrobbantotta Angela Merkel legendás politikai stabilitását, legalábbis erre utal, hogy a németek 47 százaléka úgy gondolja, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) vezetőjének a 2021-ig tartó törvényhozási ciklus vége előtt távoznia kell a kancellári tisztségből. A YouGov közvélemény-kutató társaság adatai szerint a megkérdezetteknek csupán 36 százaléka támogatja, hogy újabb négy évig Angela Merkel legyen a kormányfő. A távirati iroda által ismertetett felmérés emlékeztet, hogy a szeptemberi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választás után még...

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@quadrocopter: meg a YouGov állapítja meg Angliából a neten keresztül ;--)))))))))))))))))
Eladott Ország
Írja a Magyar Idők Gajdics elvtársa a kormánypárti média zászlóshajója. A mindig mindenről jól értesülő. A hatalom irányában kritikátlanul bólogató, központi utasításokat szolgaian teljesítő, uszító, csúsztató médiaorgánum szalagmunkása. Az a szalagmunkás, akit nyolcadik éve nem zavarnak, az ingerküszöbét sem érik el a Fidesz ipari méretű korrupciós ügyei, az apró Voldemortoktól, a névtelen vidéki félanalfabéta csalókon át a legmagasabb szinten harácsoló strómanokig. Ez a rothadó, hullaszagú erkölcsiség az, ami magyarázatul szolgál arra a sajnálatos tényállásra, ami pillanatnyilag darabokra szaggatja, széthordja, lepusztítja ezt az országot és beláthatatlan időre aláássa a jövőjét. Hogy a magyar társadalom jelentős része Gajdics Ottó erkölcsi szintjén vegetál.
nemfideszes
@durbincs: Csak nem fizetésemelés volt a habony-műveknél, hogy ilyen szorgalmasan fosod teli a propi oldalát a fideszes szennymédiával?!
desiro
Már csak azt nézem ki hoz ide szennylapokat és mivel duracell már el sem olvasom.
kokopelli
@Pálinkás Pál: mit mondtak a választás előtt?...mit mondtak a patt helyzetnél?
Mit mondanak most és a következő csontokból jövendölés mit is mond???
Angela Merkel nem lesz hatszor megválasztva? Örüljön a fityisz,hogy nem más
nyerte meg a választást!...különben foschnának mint a lakodalmaskutya! Az állí-
tólagos Seehofer haver is menni fog,és jön egy nem bajor,hanem egy "frank" ME!
Szopásch lesz tesók,mert minden visszafizet a bajoroknak és barátaiknak! Mán-
doki a scheggnyaló is parkolópályán lesz,mint udvari-nyalonc?! ;--)))))))))))))
quadrocopter
@nemfideszes: Vigyázz, farokhiánya van a debilnek, mit meg nem adna egy szaftos kis farokért, egész este el lenne vele!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.