A Rich Kids of Budapest Instagram-oldalán egy sor pofátlanul tehetős családból származó tinédzser mutatja meg, mijük van.

Azt, hogy a moszkvai vagy épp kaliforniai tinik szívesen villognak Gucci, Armani és egyéb cuccaikkal, nem csodáljuk, de most már Magyarországon is van ilyen oldal. 

És ha nem kamu minden kép az oldalon, akkor a hazai felső tízezer ifjoncai nem nyomorognak, sőt imádnak köteg húszezreseket fotózni.  

Who needs a bank? @z.hrvth #richkidsbudapest

A post shared by RICH KIDS BUDAPEST™ (@richkidsbudapest) on

SAVE WATER, DRINK CHAMPAGNE! @davidgellerthegyi #richkidsbudapest

A post shared by RICH KIDS BUDAPEST™ (@richkidsbudapest) on

LIFESTYLE @nicolemeloche #richkidsbudapest

A post shared by RICH KIDS BUDAPEST™ (@richkidsbudapest) on

Forrás: Nuus.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a Mészárosok mangalicatrágyás gumicsizmája alatt csendben haldokló magyar ugar, ahol a NER-ben gyökerező áporodott nacionalista sikerpropaganda ellenére megpattant mintegy 600 ezer jól képzett/ vállalkozó szellemű hazánkfia, ahol a felső tízezer arcbőrpirító luxusban hátradőlve szemléli, ahogyan hőre tágul a vagyona, és ahol a nem létező középosztály elszegényedve, fásultan vegetál Európa peremén, a felcsúti Disneyland és a felfoghatatlan látszatberuházások árnyékában. Pucér seggű kelet-európai kisállamban, ahol a felső tízezer és a középosztály közé kráternyi szakadékot ásott a nemzeti-keresztény harácsolás kormánya,
Nekünk meg közben lassan a sünt szarás megpróbáltatásaival ér fel mindegy egyes nap.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@SystemError: (09:30) Jó írás, nekem is ez a véleményem róluk. Azokat az embereket nem szerettem sohasem, akik mutogatták a pénzüket.(vagyonukat)
Van itt a blogon is néhány belőlük.
SystemError
@Horizont: @verőce21: Másrészről nem lehet könnyű dolga az ilyen újgazdag szülőnek, mert ő tudja kezeli ezt a dolgot(ha nem lett beképzelt pöcs) Aki megdolgozott a pénzéért és végig ment a társadalmi rétegeken. Viszont családi minta szinten nem ezt kapta és azt tudja, hogy amit kapott azt meg nem adhatja át, hiszen a "lét határozza meg a tudatot". Röviden nem tudja kezelni ezt és ilyenkor jön a ráhagyás, stb. Ezzel a problémával az egész társadalomnak meg kell majd küzdenie, mert "sajnos" nálunk már egy átlag EU-s életszinvonal is ezt fogja eredményezni. amikor 5-10 éven belül itt a 140 nettók helyett hazavisznek majd nettó 500 körüli összeget az emberek az egy generációt el fog baszni, hogy a pénzhez nem lesz "kezelési utasítás":) Másrészről ez a "feltaláló nemzet" mivoltunkat is eléggé ki fogja herélni, mert az, hogy a magyarok arányosítva a létszámhoz messze messze a legtöbbet adták a világnak az nyilván nem genetikus, hanem a bonyolult nyelvünk, amivel gondolkodunk is ugye..és a nélkülözésből fakadó állandó ügyeskedés miatt is van. Lássuk be a jólét és a kényelem elcsökevényesíti az agyat..ha csak nem teszünk ellene tudatosan.
verőce21
Politikusok, üzletemberek közül is csak az ostobábbak kezdik el a rongyrázást azonnal, ha kicsit jobban megy a soruk. (Hogy a gyerekeinek nem tilthatja meg? Miért nem?)

A fifikásabbak ki tudnak várni néhány évet, amíg lelépnek a posztjukról és csak utána kezdenek el költekezni. Az igazi üzletemberek pedig sohasem kérkednek. A konszolidált állapotot tükrözik csak, ami a mindennapi "megjelenéshez" szükséges. Pl. üzleti tárgyalásra nem illik menni egy ócska Opellel...
glorianna
Manapság nagyon sokan nem érzik annak felelősségét, hogy milyenné nevelik a gyerekeiket. Újgazdagéknál ez csak jobban látszik, mint az anyagilag szigorúbb körülmények között élőknél.
SystemError
@glorianna: Amúgy ez nem a pénz mennyiségén, hanem a nevelés minőségén múlik. Attól még nem lesz "ember" valakiből mert sok van, de keveset adok neki.. Nyilván a cikk egy szélsőséges példa és ennyit akkor sem adnék a gyerekeimnek ennyi idősen, ha én lennék Bill Gates. De átlag hazai viszonyok között milliomosoknál sajnos a nevelés hiánya "és" a sok pénz a baj együtt
Eladott Ország
@Horizont: tegnap, 16:25 Sipos Szilvia modell fotójához a "likas" nadrághoz, már csak az "abrakos tarisznya" , "oboa" és a gruppen csoport hiányzik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél