Soha többé nem lehet „Sir” Oszter Sándor, a Máltai Lovagrend ugyanis kitagadta a színművészt az egyesületből. A botrányairól elhíresült színész számára a visszautat is lezárták.

Míg korábban Sir Oszter Sándor néven lovaggá ütötték, és hosszú éveken át megbecsült tagja volt a Máltai Lovagrendnek, mára kizárták, és lovagtársai és a rend teljesen elhatárolódott a 69 éves színművésztől. A Bors információi szerint alkoholproblémái és vállalhatatlan viselkedése miatt távolították el a szövetségből.

Osztert kirúgták a Máltai Lovagrendből

Már nem tagja Oszter Sándor a lovagrendnek. Nem fegyelmi úton, közös megegyezéssel távolítottuk el évekkel ezelőtt a szövetségből, ami a lehető legjobb megoldás volt. Egész egyszerűen megszűnt a tagsága

– mondta a Borsnak Prof. Popper György, a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetségének elnöke.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Komka Péter

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez a maltai nagyvalagrend csak rossz utanzata az igazinak - az eredeti Maltai Lovagrendet meg mindig megnezik, hogy kinek adjak...:o)) Szerencsere nem ennek az iszakos trogernek... Aki valaha egy tehetseges, remenyteljes szinesz volt, de rossz utat valasztott...
Iskolapeldajat mutatta annak, hogy hogyan kell egy egesz csalad jo renomejat elqrni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
És most Lázár-Jourdain következik?

Egyelőre Oszter-Jourdain-t menesztették a gitt-egyletből

Dorante-Popper mester kinyilatkozott, hogy-aszongya „Már nem tagja Oszter Sándor a lovagrendnek. Nem fegyelmi úton, közös megegyezéssel távolítottuk el”.
Arra lennék kíváncsi – bár a tényleges tagságról csak pletykák vannak, a társasági élet szerves tagja -, hogy ha és amennyiben – minden igyekezet (Fidesz tömény propaganda, média bugyuta okoskodás és ellenzék töketlenlenkedés) ellenére – mégis úti-lapút kötnek a talpukra milyen gyorsan ébrednek rá, hogy Lézer Jankó nem közéjük való! =))
Ja és üzenem Parti-Nagynak na most lenne itt az ideje újragondolni a Le Bourgeois gentilhomme –ot! =))
karma1
Ez a maltai nagyvalagrend csak rossz utanzata az igazinak - az eredeti Maltai Lovagrendet meg mindig megnezik, hogy kinek adjak...:o)) Szerencsere nem ennek az iszakos trogernek... Aki valaha egy tehetseges, remenyteljes szinesz volt, de rossz utat valasztott...
Iskolapeldajat mutatta annak, hogy hogyan kell egy egesz csalad jo renomejat elqrni...
sokanvagyunk
Pedig megtarthatták volna - állatorvosi lóként.
advocat
Ez valami gittegylet? Mert ilyen tagokkal. És miért is jár a "sir"? Azért tenni kell valamit. Mert 10-15 nagyfröccs, vagy ilyesmi napi vedelése még nem hőstett.
Borsodi
Életük gyakorlatilag folyamatos küzdelem volt Helyesnek minősült, ha a lovag félelmet keltett az egyszerű emberekben! Szolgálták gazdájukat. Ilyenek voltak régen.Magyarországon főleg bor és pálinka lovagok vannak,régen alkoholistáknak is hívtuk őket,De azért büszkék lehetünk egy két lovagra akik igazi lovagok Nekünk ilyenekre telik( fideszesek, kártékony lovagok)
www.eszakhirnok.com/kultura/59564-fasz-a-geci-simicska-tevejeben-bayer-megengedem-hogy-kinyald-a-valagam.html#axzz5At4AaGwQ
sztarklikk.hu/vasarhelyi_maria_blogja/bayer-a-vaskeresztes-lovag/286533
vastagbor.atlatszo.hu/2018/02/20/tamas-barnabas-lofaszt-fognak-adni-olyan-teruletre-ahol-nem-fideszes-a-kepviselo/
valasz.hu/itthon/a-maltai-lovagrend-visszafogadta-az-adocsalo-es-buja-gyomroi-polgit-120236
Commenter
@karma1: lásd fentebb amit írtam Karma1. A vöricica vagyok az kommenter. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.