A Tankcsapda zenekar az augusztus 20-ai nemzeti ünnep központi rendezvényének keretében tartott koncertet az Erzsébet híd budai hídfőjénél, a Szent Gellért-szobor előtt felállított színpadon.

Ilyen volt a buli.

Ilyen volt a Tankcsapda-koncert az Erzsébet-híd lábánál

Ilyen volt a Tankcsapda-koncert az Erzsébet-híd lábánál

Ilyen volt a Tankcsapda-koncert az Erzsébet-híd lábánál

Ilyen volt a Tankcsapda-koncert az Erzsébet-híd lábánál

MTI Fotók: Illyés Tibor

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Akkor ezeket nem Mészáros Lölö szállította busszal, mint március 15.-én, Orbán díszbeszédére?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Eladott Ország: valahol olvastam, és talán a Neotonos Csepregi Éva mondta, hogy soha többet nem dolgozna együtt mándokival. És ezt még jóval mandoki elorbánosodása előtt mondta az énekesnő. mandoki vagy man-doki (idióta szóvicc) soha nem lett volna a Dschingis Khannal sem sztár, ha a zenekar zeneszerzője nem a német slágergyáros Ralph Siegel. De ma már mandoki kertipartikat ad orbánnak és körének németországban.edda, omega, varga miklós, miklósa erika, a bebés zenekar, és még sorolhatnám a tankcsapdán kivül kik álltak be a fidesz mőgé. Magukat és zenei alkotásaikat is lenullázták ezzel. Európaszerte? Hát európaszerte max még talán az újra aktív Dschingis Khanra van némi igény a retro mánia jegyében, de abban a formációban mándoki már nincs benne. Késmárky Marika azaz Edina Pop igen.
human
@Eladott Ország: Amúgy azt miből látod, hogy a Tankcsapda elmándokiasodott?
Edmond Dantes
Ez a koncert mikor volt? Este,amikor a drónos tűzijáték után az M3-on Ákos koncert volt???Akkor ki a fene nézte Ákost,a nemzet igricét,ha ugyanakkor ez a Tankcsapda bazsevált? És Mága Zoltánt,a TAO- val támogatott hegedű virtuózt miért nem élvezhettük az ország tortája mellé vagy az ízek utcájában? Tele vagyok kérdéssel.
Eladott Ország
@human: Csak úgy puszira nem szoktak bárkit nemzeti ünnepre meghívni. Gondolom nem ingyen zenéltek, állami ünnepeket közpénzből finanszíroznak. Mert vannak művészek, akiket nélkülöz a hatalom, ha hivatalosan nem is tilt. Bár lehet hogy a tankcsapdában tévedek.
human
@Eladott Ország: A Quibi-t is meghurcolták mert elment Tusnádfürdőre koncertezni. Szerintem az is túl lett tolva. Tusnádfürdőre nem csak vérfideszesek mennek, hanem nagyon sok fiatal akit nem érdekel a politika. Amíg nekik zenélnek nincs gond.

Ha egy ismert ember kampányrendezvényen jelenik meg az már más kategória, hiszen ezzel vállalja szimpátiáját az adott oldal iránt. Őt már lehet kategorizálni.
Eladott Ország
@human: Valóban ők azért vállalták be, mert egy lehetőség volt számukra, hogy a határon túli rajongókhoz is eljussanak, másrészt a buli azon része nem tartozott a politikai pártrendezvényhez. A Quimby több másik kormányellenes zenekarral együtt lépett fel a fesztiválon, ráadásul sokadszorra. www.facebook.com/veiszeralinda/videos/1585184531491860/
Akkor ne a Varangykirálynak húzd a talpalávalót, mert az úgy nem megy. Akkor legyél pióca, Tibi! Ne verseket írj magadnak, hanem dalokat a közönségnek. Beleértve a másfélmillió káposztafejet is. Vállald be, hogy itt már nem lehet smúzolni, vigyorogni, és szép szavak kíséretében jó étvággyal fogyasztani a moslékot. Mert akkor mi is segítünk a Varagykirálynak szétbaszni ezt az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.