Nálunk járt korunk egyik legnagyobb homeopátiás nagymestere: dr. Rajan Sankaran Nemrégiben ismét hazánkban járt korunk egyik legnagyobb iskolateremtő homeopátiás nagymestere dr. Rajan Sankaran, aki közel négy évtizedes munkássága alatt folyamatosan csiszolgatta, pontosította, és érthetőbbé varázsolta mindenki számára a homeopátia világát. Sankaran folyamatosan oktat, gyógyít a saját klinikáján, minden évben számtalan előadást tart világszerte, mindemellett pedig […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Homeopátia... Nem ártalmas, de nem is használ...
Aki Én
Tény, hogy a világ egyik legnagyobb üzlete a gyógyszeripar.
Tény, hogy nekik, illetve az őket kiszolgáló hatalmaknak nem jön jól egy alternatív gyógymód. Tény, hogy millió eset igazolja a homeopatia létjogosultságát.
Tény, hogy nem árt.
Na de akkor miért kell tűzzel-vassal irtani?
Commenter
Én úgy gondolom utolsó reményként vagy alternatív gyógymódként próbálják ki sokan attól függetlenül, hogy a hagyományos nyugati orvoslás hatástalannak tartja. Ettől függetlenül vannak olyan készítmények amelyek hatásosnak bizonyulnak,ilyenek az egyes gyógynövények hatóanyagait tartalmazó szerek. Ahogy a hagyomános gyógymód is lehet hatástalan sőt, minden embernél más és más készítmény, hatóanyag válik be, és akkor a placebo hatásról még nem is beszéltem.
A gyógyszeripar hatalmas üzlet akár hagyományos akár alternatív gyógszerekről van szó, és úgy látszik a két gyógymód sem tud békésen egymás mellett élni...
Sámannus
Ha az egészségügy is megkapná azt a pénzt amit a homeopátia, nem lenne rá panasz.
Amíg az egészségügynek valódi gyógyítással kell foglalkozni, a homeopátia minden kontrollt nélkülözve működik. A beteg maximum ráébred, hogy átverték. Ezzel már nem szoktak dicsekedni, mert szégyenlik.
Gyógynövényeket a gyógyszertárakban is megkaphatók, régebben még piócákat is lehetett venni gutaütésre jobb helyeken, rinocérosz agyart, vadkan agyart talizmánnak, egyebeket, hamut és pókhálót. A mai rohanó világban már kütyüket is árulnak: lépésszámlálót, fejlámpát, és orrtapaszt, mágnes lemezt, és CD lemezt. Ezeket különböző csodarongyokban árulják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.