A közösségi oldalán fakadt ki a normális parkolóhelyek hiánya miatt Sebestyén Balázs, akinek a hét vége folyamán ezért vontatták el az autóját.

Sebestyén berágott a parkolási nehézségek miatt, miután elvontatták az autóját

A Rádió 1 műsorvezetője szombat délután árulta el rajongóinak a Facebook-oldalán, hogy elvontatták az autóját.

Egyébként elképesztő, hogy ha már a 'cirkusz–állatkert-gyógyfürdő' közelében nem tudják megoldani az autóval érkezők számára a normális parkolást, és mindenki ott teszi le a kocsiját ahol tudja – elképesztő káosz közepette –, akkor legalább az itteni büntetésekből és az autóelvitelekből beszedett összeget fordíthatnák végre egy normális parkolás kiépítésére. Nyilván aranybánya itt (is) a büntetésekből kaszálni (22.000 forint autónként), de szívesebben parkolna az ember a fák melletti sár és a záróvonalak helyett egy kulturáltan kialakított parkolóhelyen, avagy éppen parkolóházban!

- fogalmazott a műsorvezető.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mohai Balázs

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
@Peller Anikó: Igaza van! Az egész világon. És ha elfogy a benzin? Van más. Hallott a villanyautókról. Ma még drága, de pár év... Mint a mobiltelefon. 20 éve bunkofon, ma már mindenkinek van. Ez lesz itt is.
Mellesleg két gyerekkel lassan olcsóbb az autó, mert odaút visszaút - jeggyel - átszállás nélkül 2.800.- Ft, ami manapság 8 liter benzin = 100 km.
staro2
@Peller Anikó: Van olyan kereszteződés, ahol addig büntettek kamerafelvétel alapján amíg Tarlósnét is le nem kapták egyszer,
Jó tömegközekedés és normális parkolási lehetőség egyformán kell. Aki autóval akar menni az azzal fog, akkor is ha sokaknak ez nem tetszik,
Szembe lehet menni a világgal különféle magasztos eszmék lobogtatásával, de sok értelme nincs.
terlasz
Balázsnak igaza van! Ne a kb. 20 évvel korábbi szabályoknak megfelelően alakítsák ki a közlekedés, parkolás rendszerét, hanem a mai igényeknek megfelelően. Az autósokról már így is minden bőrt lehúznak. Az autózás már rég nem luxuskategória, hanem a kor alapvető követelménye. A nagyon jól fizetett megbízott vezetőink alkalmazkodjanak a szolid általános igényekhez és ne a saját korrupt zsebeiket tömögessék.
Lepényleső
Miért gondolta,hogy őt kihagyja a rendszer a szórásból?
gazdag dezső
Az egy nagy fő probléma,hogy a kormány nem is akar enyhíteni a parkolási nehézségeken.Hioszen jobb beszedni a hatalmas büntetésekt a bizonyos KFT tulajdonosoknak! Alig jut a fővárosnak ezekből a pénzekből,mert a parkolótársaság jól elkönyvelgeti a beváteleket.A kormány pedig inkább stadionokat épít,de legalább 21-30ezres befogadójúakat az egy két ezres faluba is.Támogatjuk Szíriában kórház építést,Szerbiában ,Romániában ,meg még sorolhatnm!! Itthon minden nagyon szép,és minden nagyon jó! Nincsenek szegények,hajlétalanok ,van elén munkahely! Szóval el kell költeni ezt a sok bevételt ami van .!!!Nézzenek már szét a vilában ! Hova jutott az ország a dicső politikai váltás óta!! Rablók országa ! Csak nem mindenkinek szabad ám.Vannak akiknek lehet,még a törvények is segítik,és vannak akinek a törvény szerint az illetéktelen helyre rakott szemétért is járna akár sok-sok ezer forint büntetés,vagy akár egy év elzárás.Szóval a kolontri bűnösöknek majdnemhogy csak ejnye-ejnye.!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.