ÁLOMPÁR??? NO MEG BESZÉLGETNI KEZDTEK??? ----------------------------------------------------------------- Budapest — Alakul az új álompár? A Blikk megtudta, kimondottan jó kapcsolatot ápol Sebestyén Ági (33) modell és Dzsudzsák Balázs (31), az emírségekbeli Al-Ittihad Kalba magyar válogatott labdarúgója. Olyannyira, hogy nemrégiben Ági a focistától kért segítséget, hogy gyorsabban gyógyuljon sérült lába, de azt is elárulta, korábban még SMS-t is küldött neki Balázs.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Jól van na, tényleg nem igazán hiszek a tiszta szerelemben, pedig annyi jó példa van rá, pl. Gyuri-Bandi midig csak így lángolgat!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs a lényeg maradt le; az egész érdektelen számomra míg azt nem olvastam, hogy beszélgetni szoktak! =)) Igaz más bunkók meg filozófálni is!!!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Hiába no ez a foci-világ mennyi meglepetéssel szolgál

Na azzal még nem, hogy a derék aranylábóak focizni is megtanultak

A minap arról értesülhettünk a derék média jóvoltából, hogy Orbán keres a legjobban. Ne már nem az, hanem van valami focista, aki nem fér bele hazája legjobbjai közé ezért minket szerencséltet. Aztán most olvasom, hogy mégsem, mert a derék válogatott hálóőrünk jobban keres. Egyelőre Őfensége sikertelen hazacsábítandója csak a futottak még kategóriája itthon is. Bár most olvastam, hogy álompári igyekezetei vannak. Ez persze az ő dolga, de a derék média arról is beszámolt, hogy celeb barátnőjével beszélgetni szoktak! =)) El tudom képzelni!!!
Na jó azt is olvastam a nem is olyan távoli múltban, hogy a derék Mándoky Orbánnal szokott …. na jó idézem: „gyakran beszélget a miniszterelnökkel Hegelről, Kantról vagy éppen Schopenhauerről”! =))
lampa laz
A celeb csonttörés és a focista "izommerevedés" esete a "betét" körül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.