Sebestyén Balázs rádiós műsorvezető eléggé kiakadt A Dal zsűrijén, szerinte a négyből három tag nem is szereti a popzenét. Nagy Feró szerint Balázsnak elgurult a gyógyszere.

Nem bírta ki Sebestyén Balázs, a Rádió 1 műsorvezetője, hogy ne szóljon be A Dal című tehetségkutató zsűritagjainak, noha újévi fogadalma is az volt, hogy idén megpróbál minél kevesebb dolgon kiakadni.

Fú, az A Dal! Gyerekek! Fú! Nem értem, miért ültettek olyan embereket a zsűribe, akik alapjában véve utálják a popzenét. Ezt nekem mondja meg valaki! Mikor ott popelőadók vannak. A zsűriben meg négyből hárman nem szeretik a popzenét

- idézi a műsorban elhangzottakat a Blikk, a cikk szerint Sebestyén Balázs műsorvezető-társai (Rákóczi Feri, Vadon Jani) egyetértettek abban, hogy a négy zsűritag közül csak Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese tekinthető popzenésznek.

(Rajta kívül Vincze Lilla, a Napoleon Boulevard egykori énekese, Both Miklós, a Napra énekese, aki megfordult a Vágtázó Halottkémeknél, a Barbaroban és a Kárpát Möbiuszban is, Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett zeneszerző és népzenész; valamint Nagy Feró, a Beatrice és az ős-Bikini frontembere ül a zsűriben.)

De Mező Misi megy az után a néprajzkutató csávó után, aki elég jól gitározik, de sose szerette és sose értette igazán a popzenét. Soha a büdös életben! Nem is ért hozzá, és olyan blődségeket mond, hogy... na, mindegy is

- pörgött rá a témára még jobban Balázs, mikor Both Miklósra utalt. 

A Blikk megkereste a zsűritagokat, egyedül Nagy Feró válaszolt a műsorvezetői kukacoskodásra.

Sebestyén Balázs kiakadt A Dal zsűrijén, Nagy Feró erősen visszaosztotta

Fotó: YouTube/TV2

Ennek elgurult a gyógyszere (...) Az „Azok a boldog szép napok” nem popzene? A „Mielőtt végleg elmegyek” nem popzene? Ez az ember azt gondolja, meg tudja mondani, mi a pop és a mi a rock? Én nem akarom tudni. Jó zene van és jó műsorvezető, a többi nem érdekel

- csattant fel a Nemzet Csótánya a Blikknek.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
Feró a pop zene az amikor fehér selyem kezeslábasban vonaglottál a diszkózenére.
Akkor azzal lehetett keresni. Ma mással, pl. nyalni a hatalomnak.
www.youtube.com/watch?v=r09zc_L5W9M
szép új világ
Nem akkor is csak a nemzet csótánya marad és is a csótányon van a hangsúly.
Eladott Ország
Pedig kicsit jobb hely lenne a világ, ha Nagy Feró kertet locsolna.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/12/konzultacio.jpg
Nagy Feró úgy vélekedett, hogy a kormánynak köszönhetően az elmúlt években “valamicske kis esélyünk nyílt arra, hogy a kezünkbe vegyük a sorsunk irányítását“. Azt a pénzt, amit “elköltenénk a migránsokra, azt költsük el magunkra, költsük el a gyermekeinkre” – mondta az énekes. (MTI)
Nagy Feróról márpedig tudjuk, hogy nála csak Orbán Viktor Kövér Lászlóval összeborulva váltogatta sűrűbben és meredekebben a meggyőződését. Szóval Nagy Feróval, akárcsak az ideológiai köpönyegforgatók nagy részével sem az a bajom, hogy liberálisból jobboldalivá, MDF-esből MIÉP-essé avanzsálta a gerincoszlopa (najó, aki Rétvárival képes smúzolni, az szerintem bármire képes), most meg ott tart, hogy a politikán kívüliség jegyében Fidesz-KDNP-s csoportképeken játszik biodíszletet. Az a baj, hogy meg is szólal, baromságokat beszél, és adja a lovat a baromságok jóízű elfogyasztására egyébként is bármikor kapható populáció alá.Hát én sem fogom eldönteni, hogy Nagy Feró esetében a bölcsesség, vagy az elhülyülés lenyomatát látjuk ezen a gyászos produkción, de az egészen biztos, hogy a kormány legaljasabb, igazságot nyomokban sem tartalmazó néphergelő és butító propagandisztikus hazugságait visszaöklendezni egy tizenmilliárdos nemzeti álkonzultációs kampány kitöltött kérdőívével a kézben, senkinek nem válik dicsőségére. Így valóban nem lehet jobbítani a világot. Nem valószínű, hogy télvíz idején szokás locsolni a kertet, de az egészen biztos, hogy kicsit jobb hely lenne a világ, ha Nagy Feró kertet locsolna ahelyett, hogy a fenti ábrán látható NER-kompatibilis szervilizmussal aggódna a gyerekeink jövőjéért.
division
@Szeparepa2: Egy dolog biztos: A rock örök és elpusztíthatatlan:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.