Visszatért Indiába Krishan, Demcsák Zsuzsa újdonsült férje.

Demcsák Zsuzsa férje hazautazott Indiába

Október 22-én jár le férjének turistavízuma, és míg nem házasok hivatalosan is, Krishan nem maradhat tovább Magyarországon.

Nekem minden papírom megvan, ami az esküvőhöz kell, Krishannak már csak a családi állapotát igazoló iratot kell beszereznie, amelyik bizonyítja, hogy Indiában nincs felesége, vagyis hivatalosan is egyedülálló.  Krishan már júniusban, az ideutazása előtt beadta kint a kérelmet, de csak egy sorszámot kapott, akkori állás szerint csak tizenkétezren voltak előtte. Nem csoda, ha ezt a várakozást megunta, és hazamegy, hogy végre pont kerüljön az ügy végére. Addig nem is jön vissza, amíg a kezében nem lesz az a bizonyos papír

– magyarázta Demcsák Zsuzsa a Story magazinnak.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ha nem házasok, hogy lehet a férje? Ne legyen már a cikk író is olyan hülye, mint a Demcsák.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
Nem biztos hogy vissza fog jönni cicám... de ha nem jön, akkor sincs gáz, még ott van neked Győzi öcsi is... szerinte is sukár "cukorbulód ván"... (amúgy szerintem is, még én is megkóstolnám ... legalábbis MILF kategóriában, még, amíg nem adod fel a rendszeres edzést)
simmering73
Ha nem házasok, hogy lehet a férje? Ne legyen már a cikk író is olyan hülye, mint a Demcsák.
Peller Anikó
@simmering73: Leendő férje a várakozást megúnta és hazament. Ha india túl büdös tán még vissza is jön.
SystemError
Beleszagolt a bipoláris alkoholista cafka szeretteit felőlrő agyfasz műsorba...
nemkati
Nem szimpatikus nekem ez a Demcsák banyek, de azért a szerelem olyan, hogy jön, és letarol mindent, mindegy, hogy a tárgya elérhető-e vagy sem. Kívánom neki, hogy a vágyai teljesüljenek, és legyen boldog az indiaival. Mégis, valahogy olyan érzésem van, hogy ez a kapcsolat nem lesz hosszú életű. Demcsák nem az a nő, akire egy férfi büszke lehet, akinek minden tettét örömmel átvehet, elismerhet. De Demcsák még akár meg is változhat. A múltja mindenesetre nem igazán ad okot büszkeségre. Viszont nincs okom arra hogy ne kívánjak neki minden jót.
karma1
@simmering73: Indiaban az indiai torvenyek szerint mar osszehazasodtak,. legalabbis a zsuzsika ezt allitja... De van egy olyan erzesem, hogy nem a 12 000 sorban allo miatt ment haza ez a srac, hanem egyszeruen urugynek hasznalta fel ezt az infot...:o)))) Allitolag mar itthon is "meg kellett vedenie zsuzsat" valamilyen verbalis tamadastol... (Monnyuk magyarul nem tud, de biztos raerzett, mert jo'gi).
Mindenkinek rendezett szerelmi-, nemi- es hazaseletet kivanok, de ezt szerintem zsuzsika sem kivanja meg maganak sem, kulonben nem viselkedne ugy, ahogy. (Vagy eppen arra var, hogy lezerjanko Hodmezovasarhelyrol megkerje a kezit?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.