Baukó Éva egy ideje nem szerepel az újságok címlapjain, mintha meghúzta volna magát. Az aszfalt királyai című film premierjére mégis elment, és nyilatkozott is. Az egykori valóságshow-hős kifejtette, hogy szerinte egy vicc az egész magyar celebvilág, és ő magát nem is celebnek, hanem ismert embernek tartja.

Baukó Éva dekoltázsa nyilatkozott: az összes celebtől hányok – videó

„Amúgy is háttérbe vagyok szorulva, nem is posztolok annyit, és a magánéletemről sem szeretnék annyit nyilatkozni. Ezt az egész celebvilágot itt Magyarországon viccnek tartom. Tudom, hogy én is az voltam, bár én nem celebnek, hanem ismert embernek tartom magam, aki több műsorban szerepelt. Igazából az összes celebtől hányok. Szerintem felszínesek, vicc, amit csinálnak, és én szeretnék nyugodt életet élni” – fejtette ki a Youtube-videóban Baukó Éva.

Mint kiderült, az ok csupán annyi, hogy unalmas az egész számára, illetve nem ad neki semmi pluszt. Már tudja, hogyan működik ez a világ, hogy kerülnek oda az emberek, és ehhez már nincs kedve.

Forrás: nlc.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Még éppen elmegy MILF kategória lotyó, mint kb a Kelemen Anna... ilyenkor rajtuk van a pánik, mert érzik hogy öregszenek... már nem tudnak az új generációval versenybe szállni, hát vagy okoskodni vagy átkozódni kezdenek... pedig lesz még 10 év múlva is meg 20-30... 70 évesen mit fog csinálni, felrobbantja a világot dühében? Hogy már nem 22 éves bombázó..? (Akiért szinte bárki hajlandó fizetni... hiszen ez itt a lényeg...)
Dr plágium
Még hogy ismert ember! Egy közönséges lotyó, ráadásul alkesz is! Az ilyenektől én is hányok vele lehetne kezdeni a sort!
ittott
vén trotty lett. ennyi. van utánpótlás a picsák világából
volvós
Vén qrwa !! Ne nézz gyakran a tükörbe és megszünik a hányinger...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.