Úgy tűnik, közel egy évvel férje, Andy Vajna halála után új életcélokat talált magának a fiatal, a gyásztól még mindig megrendült özvegy, Vajna Tímea.

Volt férje babérjaira tör Vajna Tímea

A januárban elhunyt férjéről még mindig könnyek között emlékező 36 éves Timi jelenleg férje filmes relikviát bocsátja aukcióra, és az abból befolyt pénz nagy részét jótékony célokra fordítja. A marketinges végzettségű özvegy az évek során rengeteg filmes fogást, trükköt lesett el producer férjétől, akinek olyan filmeket köszönhet a szakma, mint például a Rambo, az Evita vagy a Szabadság, szerelem. Tímea tehetségére az elmúlt években Vajna kollégái is felfigyeltek, sőt maga Andy is.

– Nagyon sokat adott a véleményemre, rengeteg forgatókönyvvel és filmtervvel kapcsolatban kérte ki a véleményemet, néztük át együtt, ötleteltünk. Számos forgatókönyvötlet van az asztalomon, sokat még maga Andy hagyott hátra, nem beszélve a szívügyeként számon tartott Hunyadi-filmről, amit nagyon szeretett volna megcsinálni, így az sem elképzelhetetlen, hogy a nyomába lépjek és kipróbáljam magam producerként is

– mondta a Borsnak Vajna Tímea, aki jelenleg Los Angelesben tartózkodik, és olyan sztárok társaságában építi a kapcsolatait, mint Jennifer Lopez vagy a nagy sikerű Hihetetlen című sorozat sztárja, Kaitlyn Dever.

Ahogy néhai férje, Timi sem csak a hollywoodi filmes szakmában szeretne ér­vényesülni, hanem a hazai filmesekre is gondol. Első, konzulensi munkájában Aspy Tom A pillanat című filmjének igyekszik reklámot csinálni a tengerentúlon. A nullaköltségvetésű filmnek minden esélye megvan a si­kerre, ugyanis a decemberi International Golden Film Awardon há-rom jelölést is szerzett a legjobb film, legjobb női főszereplő és a legjobb feltörekvő színésznő kategóriában.

– A díjátadóig és az után is Tímea minden követ meg fog mozgatni, hogy a Tomhoz hasonló tehetségeknek minél nagyobb bemutatkozási felületet biztosítson az álomgyárban és ahogy Andy Vajna is tette, öregbítse világszerte a magyar filmek hírnevét

– mondta a Borsnak az özvegy sajtósa, Baranyi Rozália.

Tímea decemberben egy rövid időre visszatér Budapestre, de utána januárban egy évre biztosan elhagyja az országot: új lakást keres, és távol a rosszakaróitól újraépíti az életét a festői szépségű Los Angelesben és reméli, hogy férje tragikus halála után újra megtalálja a boldogságot.

(Kép: 

Forrás: Bors

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Meghalt egy öregember, ami valóban sajnálatos. De ennek a nőnek le kellene már állnia a siránkozásával! Nem veszi észre, hogy mindenki rajta röhög?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Meghalt egy öregember, ami valóban sajnálatos. De ennek a nőnek le kellene már állnia a siránkozásával! Nem veszi észre, hogy mindenki rajta röhög?!
Dr plágium
Lehetséges hogy tanult a télapótól, de neki az üzleti érzéke nulla. Lásd a fánkozót...és többit.
nezelodo
Aki a filmen eddig dolgozott, pénzét, munkáját hátrahagyva kiszállt a produkcióból. Talán jó érzékkel megérezte, mit tervez ez a széltyúk. Nem kér abból, hogy "kipróbáljam magam producerként is" is kijelentés beárnyékolja az ő nevét.
jesz
Drukkolok, hogy sikerüljön az álma...Az álom akkor válik valóra, ha akcentus nélkül tetszik beszélni az amerikai angolt, annak is azt a részét, amit a "nyújorkiak"(sic)
beszélnek.
Aztán óriási tisztelettel kellene tanulni néhány évig a jelen nagyjaitól..

Pár év, és mindez valósággá válik.

Járjon szerencsével. Esetleg Dobó Katával vegye fel a kapcsolatot.
nezelodo
@jesz: Látod a Kata kellő szerénységgel élte meg, hogy vége. Nem akart az elmúlt kapcsolatból élni. Az Endy pedig méltányolta. Ég és föld a két ember közti különbség.
namihami
Timike is, babérratörés okán, egy fiatal aranyásót akar feleségül venni? Mert a Télapó őt is így találta az utcán.
De Télapóbácsi legalább hímnemű volt, ha férfiként már sok kárt nem is tudottTimiben okozni. Timinél még ez se áll össze.
csipetke
A nagyravágyó sündisznócska. Az eredeti foglalkozását kéne folytatnia, az még tán megy neki.
volvós
[email protected]ó diplomájával nem fog menni a " produceri " póz...
Maradjon az eredeti szakmájánál ba(SZAKMA) vagy ne ba(SZAKMA )
Már unalmas a vén qrwa...
Rockxy
igen, így utólag töri össze a babérleveleket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.