Gaál Noémi őszintén mesélt új kapcsolatáról.

A csinos időjós a titokzatos férfiról a Best magazinnak mesélt:

A tavalyi évem már bizakodással kezdődött, és megérkezett egy új szerelem is. Persze, óriási szerencse kellett ahhoz, hogy összesodorjon az élet Tamással. Akkor már nyitott voltam az ismerkedésre. Sokat beszélgettünk. Egyik napról a másikra mozdított ki abból az állapotból, amibe a szakítás után kerültem. Volt bennem persze félelem, de bíztam magamban, hogy újra tudok majd élni, adni egy új kapcsolatban. Az érzéseim nem csaltak meg, és természetesen ez oda-vissza működik

A lapnak hozzátette:

Szerelme, Tamás, még akkor kereste meg őt egy munkaajánlattal, amikor a TV2-nél dolgozott, de akkor ebből semmi nem lett. Ugyan sokáig nem is találkoztak egymással, de április elején véletlenül összefutottak.

Noémi elárulta, már olyan közel kerültek egymáshoz Tamással, hogy össze is költöztek, sőt bemutatták egymást családjuknak is.

Már bemutattuk egymást a családunknak, összeköltöztünk, megy minden a maga útján. Más megélni a szerelmet az élet kellős közepén, mint huszonévesen. De egy társ által adott bizalomra, biztonságra és feltétel nélküli szeretetre, kortól függetlenül, mindenkinek szüksége van

– mondta a Bestnek.

Forrás: Blikk

Címlapkép: YouTube/Fem3

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ezt a mázlit. Már majdnem a totálus letargiába voltunk süllyedve.
vacsi
Ezekre hányszor talál rá a szerelem?
Sziszifusz
@vacsi: 11:10
Ahányat lát annyit szeret .
advocat
@rewax: @turdendre: Nyugi! Nektek ehhez még nő sem kell! De a hülyeségeteknek nincs határa. Minden poén egyszer érdekes. Vagy gondoljátok elég egy enter? És rendben? Elmeorvos?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.