Sok légúti betegség tünete lehet, így elhúzódó köhögés esetén elsődleges az orvosi kivizsgálás. Ha azonban fény derült a köhögést kiváltó okra – ami lehet akár egy légúti fertőzés – a zavaró panasz a kezelés ellenére, akár hetekkel az akut betegség lezajlását követően is megmaradhat. Dr. Tárnok Ildikó tüdőgyógyász, allergológust, a Tüdőközpont orvosát az otthoni kezelésről […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
megelőzésre és főleg a nem annyira betegeknek javaslom,hogy kamillával inhaláljanak. A korona vírus bár mindegyik vírusnál jobban bírja a meleget,nehezebben pusztul el, a láz nem elég neki. Még a gyógyulás után is megbújva a garatban,az orr mellék üregnben hetekig eléldegél. Ezért amilyen forró vízt csak el bír az arcuk,(megégni azért nem kell,mert az 50 fok már a vírusnak is sok) megéri inhalálni. Égési sebek nélkül,úgy hogy sem a garat,sem az orr nyálka hártya nem sérül meg 50-60 fokos gőzt el bír az ember. Aki esetleg fullad,az kicsit emelje meg a takarót ami alá bújt,hogy friss oxigén kerüljön be. Jelenleg ez a legjobb védekezés és ezt javasolja a legtöbb orvos is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.