A bérfejlesztésre 3 lépcsőben kerül majd sor.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Hiszi a piszi.
Meg még Brüsszel jóváhagyására vár...milyen jóváhagyás?? :)))
Nem pénzt akartál mondani, Orbán? Dehogynem. Már nem is minősítelek téged, minek, hiszen maga vagy a megtestesült elrettentő példa.
division
@Nyírfa: Erről írtam máshol, hogy most megy az ujjongás, elvakult fanatikusok kárörvendése, mert mégis jön az emelés, de ugye ott van az "apró betűs rész", hogy még meg kell jönnie Brüsszelből egy levélnek, miszerint egy részét majd ők fedezik. Na most ha ugye ez nem jönne meg, akkor megint a szemét Brüsszel a hibás, és a legszomorúbb az, hogy ezt rengetegen be is veszik megint. A pedagógusok magasabb bérét saját forrásból kellett volna már régen megoldani, nem Brüsszeli pénzből, ilyen a világon nincs. Lassan ott tartunk, hogy egy 30 éve pályán lévő pedagógus nem keres többet mint egy segédmunkás.
Nyírfa
@division: Tudod, mi a szomorú? Hogy a társadalom legjobb esetben is csak bólogat, igen-igen, meg kéne őket fizetni. És ennyi. Nincsenek szolidaritási megmozdulások, a diákok hívására is alig mennek ki tüntetni. Pedig milyen tehetséges, érett gyerekek! Többször is velük meneteltem, láttam, hallgattam őket, már most többükre rá merném bízni az országot, olyan tisztán látják, mi történik, s hogy minek kellene történnie.
A másik , amit nem értek az a pedagógusokat érinti: bejelentették, hogy februárban sztrájkolni fognak. És addig? És hány órát, és hányan vesznek részt benne? Miért nem merik bevállalni, hogy addig nincs tanítás, amíg nem kapnak elégséges válaszokat és garanciákat a problémák megoldására? Más országokban miért nem ijednek meg a hatalomtól, miért eredményesek, és miért képesek összefogni? Mi, miért NEM?
És nekem is csak kérdéseim vannak, mert tehetetlen vagyok, azon kívül, hogy visznek a lábaim, amikor menni kell értük, s hogy megköszönöm a kitartásukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.