A miniszterelnök szerint pénzzel zsarol minket az EU.

A miniszterelnök a Facebook-oldalára feltett egy rövid videót, melyet Brüsszelben mondott.

„Elegünk van a migrációból! Elegünk van a háborúból! Elegünk van a genderpropagandából! Brüsszelben változás kell!”

Kész, Orbán Viktornak elege lett, megint kiosztotta Brüsszelt

Orbán Viktor szerint a genderellenes és migrációs politikánk miatt nem kapunk pénzt az EU-tól/Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A miniszterelnök szerint zsarol minket az Európai Unió.

„Létrehozták az úgynevezett kondicionalitási rendszert, a jogállamisági és kondicionalitási rendszert, amely végül a politikai zsarolás eszközének bizonyult. Ha nem úgy viselkedsz, ahogy elvárják, akkor nem kapsz pénzt. Ursula von der Leyen egyértelműen azt mondta, Magyarország a migrációs politika miatt nem kap pénzt. Magyarország a genderellenes politika miatt nem kap pénzt. Tehát ez politikai zsarolás.”

– jelentette ki a miniszterelnök.

Forrás: facebook.com

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Takarjátok már le, legalább ! Szégyenlem ezt a fazont. Amit mond, az sértő, értelmetlen, uszítás az egész. Az indignálódása indokolatlan, felháborító. És mindenki azonosítja a magyarokkal - kikérem magamnak ! Cinikus, érzéketlen, fogalmatlan ! Semennyi önfegyelme sincs, széttárt lábai között majd földig lóg a hasa, inge szétcsúszva, az angolja borzalmas, nem is igyekszik, hogy jobb legyen...minek ez ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ne lopj! Ilyen egyszerű, ezt méh a hülyemagyar maffiahívők is megértik! (Ha akarják...)
Toller Béla
Takarjátok már le, legalább ! Szégyenlem ezt a fazont. Amit mond, az sértő, értelmetlen, uszítás az egész. Az indignálódása indokolatlan, felháborító. És mindenki azonosítja a magyarokkal - kikérem magamnak ! Cinikus, érzéketlen, fogalmatlan ! Semennyi önfegyelme sincs, széttárt lábai között majd földig lóg a hasa, inge szétcsúszva, az angolja borzalmas, nem is igyekszik, hogy jobb legyen...minek ez ?
szegény hazám
„Elegünk van a migrációból! Elegünk van a háborúból! Elegünk van a genderpropagandából! "
Elegünk van a malacból, elegünk van agybeteg politikájából, elegünk van az egész fidSS-es birka hadból!!!
Clavigo
Ne lopjatok,,,te vén hülye..! ( bazdki,,hogy néz ki ez a sertés...(!!) )
jáger laszló
Viktory újra győztesen szállt szembe a genderekkel,kommunista, migránsokkal, Brüsszellel,sorosistákkal,,,,
csak ennyi
barátilag
J,L,
balos
@szegény hazám: Szerintem pedig a másolása a jobbágy rendszernek valami elképesztő módon sikerült!Erre még 1 szapolyai is csillagos 5 adna!Azért van annak valami "bája",hogy ez a két lábon járó zsír-pacni zsarolást emleget!Ha nem nézné az ember a férget azt hínné,hogy a hitler feltámadt a tejuton!
Sakk Matt
Megint toporzékol és hisztizik a dagi...
csak úgy....
pont a tolvaj zsaroló tart elöadást a zsarolásról,aki csödbe lopott egy országot a nertársakkal?
pont ö akarja megmondani,hogy mit baszott el európa, mikor ö szinte mindent?
érdekes,hogy mióta lement a szlovák választás,már nem hemzsegnek 0rbán migránsai a déli kerítésnél, rájuk majd az eu. választások elött egy hónappal lesz ismét szüksége...
csak úgy....
viktor, a magyarok nyomorából és kilátástalanságából, amit te és a bandád okozott, abból mikor lesz eleged?
Menőmanó
A lengyelek ugyanúgy miránsellenesek, mint Tusk előtt. Nekik mégis felszabadították a pénzt, mert ők beléptek az Európai Ügyészségbe, de ott nem is loptak ilyen gátlástalanul mint a fidkányok. Kaczinsky nem volt bűnöző, "csak" diktátor.
Billibácsi
Köpcösnek elege van Brüsszelből, nekünk meg belőle!
Cherry
Tegyék már helyre ezt a zsiros nárcisztikus putrist, mt képzel ez a kis pojáca magáról???
Cherry
Egy disznó jobban néz ki mint ez az agyonzabált agyi sérült, undoritó , már leülni sem tud, az agya elzsirosodott
Cherry
@Toller Béla: A proli fogatlan 10 IQ s hiveknek ennyi elég !!!
verőce21
De miért csak most lett elege brüsszelből...?
Az uborka görbületét is hogy megszabályozták...! :)
simmering73
Jajjj! A mi fehérhátú harcos alfahímünk berágott, megsértődött Brüsszelre, mert kedden még a kifutóra sem engedték ki, hogy megcsodálhassa a közönsége a NatCon konferencián. Teátrálisan dühbe gurult és felháborodott, mondván, hogy őt utoljára 1988-ban akarták elhallgattatni, de akkor nem sikerült. Most átmenetileg igen. Pedig egy ideje azt szirénázza, hogy elfoglalja Brüsszelt. Azért ez mennyire gáz, hogy pár készenléti rendőr odamegy erre a szélsőjobbos dzsemborira, bekopogtatnak és közlik, hogy vége a bulikának. Ilyet nem nagyon láttunk. Azt láttuk, hogy a Nyugat csendesen, toleránsan szemléli akár a háborús Kreml csatlósainak propaganda-rendezvényeit is. Nem vagyok biztos abban, hogy ez olyan jó ötlet, miután Putyin háborút indított Európában, és tulajdonképpen a kontinens meggyengítésére, biztonságának felforgatására gyúr.
www.kolozsvaros.com/2024/04/18/nehogy-elsullyedjen-a-monstrum/
Clavigo
@Maccska: Ideje emigrálnod a ruszkikhoz,,Mirmur. A dagadt Főnöködet is vidd magaddal..a nyakadban,,lehetőleg. Az EU. - val nekem csak annyi a gondom,,hogy még nem baszták ki maguk közül Putrisztánt,,meg a holdkóros ,muszkaszopó dagadt Nagyvezzírt.. Szerintem ,,elcsodálkoznátok,,ha ez megtörténne.
Clavigo
@CsipkeRózsa: Gyomorban meg tokában erős a " tanár úr "...
csak úgy....
@CsipkeRózsa: @Clavigo: legalább egy nagyobb asztal mögé bújtatták volna a dagit,hogy ne kölljön a látványtól öklendeznünk...
teuton
@Maccska: Töketlen herelt kandur, neked miert tökeletes hely MO??? Mar 600 ezren menekültek el a jobb elet miatt es nekik 2x több gyerekük születik a jobb eletben, mint MOon!!!
csak úgy....
@teuton: vannak azok már több mint 700 ezren is, akiket te említesz ...,öket pár száz bevándorló német nyuggerel kompenzája a fidesz a bohár dani közremüködésével, akik csak plusz terhet jelentenek az amúgy is ritka ,többnyire nyugdijas korú háziorvosoknak.
bence
Agyhalottak ülnek ott Brüsszelben , hogy még mindig képesek megtűrni maguk között ezt a büdös , hájas disznót ? Gurítaná már ki valaki onnan ezt a hordóhasú tolvajt ! Felháborító amit ez művel !
simmering73
Szóljatok már ennek a grazi szökevénynek, hogy állítsa le magát. Most mondta toporzékpeti, hogy mindjárt kitör a világháború. Így a migrációs handabanda okafogyottá lesz.
nemkati
Aggódjak, hogy egyszer megüti a guta?
Inkább nem aggódom, a sors ellen nincs mit tenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.