Velence tragédiájáért nem elsősorban a globális felmelegedés okolható, amely a várost elárasztó tenger vízszintemelkedésének hátterében áll, hanem az áradások elleni védekezést hátráltató bürokrácia és a korrupció is. A felújítás elmaradása okozta tavaly a genovai híd leomlását is.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy kerül a csizma az asztalra

Szívem szerint azt mondanám, hogy: az ilyen buta, műveletlen félremagyarázások kiröhögés sorsára jutatják a firkászokat

A derék mapi.hu szerzője elolvasván (vagy elmesélték neki, mert elég felületesen értette meg) a bloomnerg.com „Venice Floods Are a Sad Tale of Bureaucracy and Corruption” című cikkét, ami „Yes, climate change is to blame for the worst flooding since 1966. But the management of the MOSE flood defense project has been pretty abject.
” –ről szól.
Ennek alapján, pontosabban erre hivatkozva rittyentett egy irkodmányt. Aminek – minő kárhozat - sikerült a „Atlantisz sorsára jut Velence” címet. =)) Miiiiiiiiiii-csoooooo-da???
Velence és Atlantisz közös sorsa???
Bár számos szakértő szerint csak egy politikai utópia, de az tény, hogy Platón Timaeus and Critias című dialógusaiban mesél a szigetről/földrészről, amit az istenek egy váratlan és hírtelen katasztrófával elpusztítottak!. Amit a dolgot komolyan vevők felrobbant vulkán és/vagy cunami formájában vélik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.