Megtartotta utolsó edzését a a magyar labdarúgó-válogatott Weiler im Allgäuban, mielőtt pályára lép a skótok ellen a sorsdöntő Eb-mérkőzésen. Az első negyed órában a sajtó is jelen lehetett, ők azonban nem látták sehol Szoboszlai Dominikot.

A gyakorlás első 15 percét a sajtó munkatársai is nyomon követhették június 22-én délelőtt Weiler im Allgäuban, ahol a magyar labdarúgó-válogatott a skótok elleni sorsdöntő Eb-meccsre készült. Nem látták azonban sehol a csapatkapitányt, Szoboszlai Dominikot – írta meg az origo.hu.

Hová lett? Csak pár perc múlva tűnt fel, hogy Szoboszlai nincs jelen a gyepen

Nem látta a sajtó a pályán Szoboszlai Dominikot – Fotó: Facebook.com/dominikszoboszlaiofficial

A csapat tagjai egyébként az első két mérkőzés elvesztése ellenére nem volt rossz hangulatban, jókedvűen melegítettek be, a sajtónak azonban feltűnt, hogy a pályára nem jött ki Balogh Botond és Nego Loïc, akik kihagyták a németek elleni meccset.

A nagy forgatagban pár perc múlva vették észre csak azt is, hogy Szoboszlai Dominik sincs a gyepen.

Az origo.hu MLSZ-hez közeli értesülései szerint ugyanakkor a Liverpool sztárja nem sérült. Csupán az edzést a regenerációs sátorban kezdte, külön a társaitól – ennek végeztével csatlakozik a kerethez az edzés hátralévő részében. 

Szoboszlai az Izrael elleni utolsó Eb-felkészülési meccsen cserét kért.

A találkozó 56. percében elkezdte masszírozni a combját, s hosszas ápolás után sem tudta folytatni a játékot, de a pályáról saját lábán távozott. Többen aggódnak amiatt, hogy bár bombaformában indította a szezont, ugyanez a combja sérült meg a Newcastle elleni bajnoki mérkőzésen, s emiatt 1 hónapot kihagyott – írta meg az origo.hu.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Esélye sincs a körülményeknek másnak láttatni a mai focit annál ami: pénzszivattyú...! :)
namihami
Egy rosszul sikerült EB komoly negatívum az árfolyamon!
csak úgy....
@verőce21: mitöl van az nálad ,hogy egyszer normálisnak,a problémákra rálátónak tünsz , majd átmész fideszes shikaris zizibe? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.