A lopás az lopás, érvel az észak-magyarországi áramszolgáltató vezetője, akinek a munkatársai csütörtökön végigjárták a főleg romák lakta ucákat, és gyakorlatilag mindenhonnan lekapcsolaták a lopott áramot.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
5hazi
@profon: Tudod a munkahely olyan ahová be kell menni,dolgozni kell éa majd a hónap végén vagy elején kapsz érte pénzt. Na ennek a rétegnek ez nem igazán jön be. 2009-ben 7 milliárd forintot fizettetek vissza az áramszolgáltatókkal jogtalan haszon cimén, majd létrehoztak egy alapitványt amely a 7 milliárdból kifizetgette a hátrányos helyzetűek elmaradt villanyszámláit !Szerinted akkor kifizette ki az elmaradt számlákat? Szerntem az akivel be fizetteték a jogtalan hasznot az-az MINDEN BECSÜLETESEN FIZETŐ !
batukán
Ötezer forintot fizetek és még be sem kapcsolom az áramot! Már totálisan ki van a tököm attól, hogy nekik nem kell 5000 ezer forintot az eü-be sem fizetni mégis megkapnak minden ellátást, ami kell elveszik bárkitől, bárhonnan és csak ejnye-bejnye a büntetés. A magyar ember(paraszt)csendben várja azt a napot, amikor ítélkezhet. Tisztelt kormány tessenek ellopni még ami marad aztán lehet menni Isten hírével, jöjjön egy olyan kormány aki ezért a hazáért dolgozó embereket becsüli meg elsősorban, akik nélkül ez a kormány egy földönfutó senkik lennének. A harag ott van az emberek szívében csak észre kellene venni!
batukán
Ja! A vízzel és a gázzal ugyanaz a helyzet......
inkvi
Bevettétek ezt a hírt? A Rózsadombon kötötték le!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.