A Political Capital elemzői szerint az áprilisi első forduló ma még elképzelhetetlen mértékben rendezheti át a politikai életet. Az MSZP több választókerületben végezhet a harmadik helyen, és azokon a területeken, ahol a Jobbik első fordulós helyezést ért el, visszalépésre kényszerülhet a második fordulóban a fideszes jelöltek javára.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@gyulabors: Igen ebben is egyet értek veled a trauma neve, ami engem ért (ér) „cigány” és már valóba van hathatos gyógyír ere a rákfenére, a neve JOBBIK.
furfang
@benhur: biztos okod van , de nem lehet általánosítani, és ha nem hagyunk lehetőséget a kitörésre, akkor a konfliktus csak nőni fog! Az első amit a cigányokkal akár erőszakosan is el kell " követni" a többségi társadalomnak az a KÖTELEZŐ, befejezett, és eredményes 8 általános, azaz a tanulás!A szülőt kell olyan helyzetbe hozni akár szigorú büntetéssel, hogy ne legyen kibúvó ez alól.A másik a segélyek, és a születés viszonyának megreformálása. Munkához kell kötni. Ha nem megy, mert nincs, akkor ingyen kell adni a fogamzásgátlót.
orogordog
@furfang: Itt semmi változás nem várható a következő 4 évben!
Bársonyszékekben ugyan azok az emberek maradnak!
inkvi
@orogordog: Barátom! Mi is ott leszünk! Vagy nem?
orogordog
@inkvi: Kihalt valaki a bársonyszékből? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.