A volt szocialista miniszterelnök legújabb bejegyzésében egyszerre nevezi gyalázatosnak és szégyenteljesnek, hogy a magyar jobbközép tartózkodott a holokauszttagadás büntetését javasló törvény meghozásakor, és egyszerre vallja be, hogy egyet ért a kommunista rezsimek által elkövetett embertelenségek tagadásának szankcionálásával.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csubaka
"Alkotmányos demokráciával elfogadott és a baloldal által támogatott DISZKRIMINATÍV TÖRVÉNY amelyet alkotmánybíróságon kell megtámadni!!!
A Holokauszt nem lehet egyetlen nép előjoga,nem adhat megkülönböztető előnyöket más népek történelmének hasonló tragédiái felett. (Pl. Kurdok)
A népirtást megfogalmazó törvények része kell legyen nem pedig egy mindenek felett álló, önálló politikai és gazdasági életet élő nemzetköz trauma!!!
trabi
Ez a szegény Gyurcsány gyerek most már azt se tudja fiú-e, vagy lány. Asszem Apró Piroska fenyítést helyezett kilátásba a kis lelkes úttörőnknek, azért kapkod annyira ijedtében.
vukkocska
@trabi: ne csak a címet nézd, olvassál. Nem árt gyakorolni. :) Hátha érdemben is hozzá tudsz szólni.
inkvi
@vukkocska: Gyurcsány agyszüleményeinek olvasási örömét nem akarja elvenni Tőled - gondolom! :):):)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.