Ma este "megemlékezést" tart az Új Magyar Gárda Mozgalom a Jobbikkal karöltve Budapesten. Mivel a gárdát jogerősen betiltották, a mozgalomban való részvétel elméletileg bűncselekmény, a gárda-egyenruha viselése pedig szabálysértés. A rendőrség ettől függetlenül nem foglalkozik az üggyel, mivel az esemény egyrészt kampányrendezvény, másrészt nem érkezett róla bejelentés.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hitman
@bigyibogyo: "Rám sem néztek. Krisnásnak már néztek, skinheadnek még sosem. Jellemző a szövet nadrág és az ing, talán ezért."

Krisnások jellemző öltözete: "A nők különböző színű és mintájú szárikat hordanak, és az ő esetükben nincs különösebb jelentősége a színeknek és a mintáknak. A teljes cölibátusban élő, nőtlen férfiak sáfrányszínű, a házas és a házasulandó férfiak pedig fehér színű ruhát viselnek."

Szóval nem szövetnadrág és ing :). hogy nézhettek krisnásnak?

És nálad volt a kis zászló: Le a Gárdával!

Más szóval, aki nem szövetnadrágot és inget hord, az már radikális és szélsőséges, illetve rettegjen a romáktól? Ők a szövetnadrágosokat békén hagyják!
hitman
@vinetu85: Itt az igazság!
"A becsületesen élő embereknek nem kell félni tőlük, még a cigányok közül valóknak sem, a bűnözők, tolvajok, gyilkosok pedig rettegjenek csak nyugodtan."
beila32
Volt szerencsém SOKkülöbféle egyen ruhás embrert látni szét is szedték jugoszláviát azota öket körözik ,vagy Hágai biroság itéletet hoz feletük,,jo nekem itt szerbiában de jobb volt jugoszláviában.

Csak azt nem értem mit keresnek itt nálunk és erdélyben szlovákiában.

Amagyar gárda katonái. Félnem kell a hazmban a magyar gárdától?

ITT SZÜLETTEM EZ A HAZÁM.
bigyibogyo
@hitman: Ez is egy remek kérdés. halvány gőzöm sincs miért néztek krisnásnak :)
csajomtól kérdezték meg, hoyg az vagyok -e. Lehet csak összekevertek valakivel :)
elég kicsavart tanulságot vontál le... A mondandóm lényege az volt, hogy olyan buksival amin a légy is elcsúszott volna simán elsétáltam egy rakás cigány közt, rám sem néztek.

Amúgy meg. Egerről tudok csak írni, kicsi város, kevés ember. Mivel a skinhead-ek eléggé feltűnőek ha akarja az ember ha nem tudja kik azok (már akin külsőségekben is látszik). Nah azok most gárdisták.
Volt egy szoli függő csajom. Szerintetek ha belefut este pár ilyen hirtelen megtért skinhead-be mi történne? Vagy cifrázzuk, legyenek részegek (ez ugye előfordul még a gárdistákkal is).. Ebben az esetben egy szociálpedagógus lánynak igenis kell félnie. Szerintem.
bigyibogyo
@beila32: Jobbikos twitteressel pont ezen vitáztunk. Továbbított egy üzenetet amiben az állt, hoyg aki ne ma Jobbikra szavaz az nem magyar. Jelzem hivatalosnak tűnő jobbikos twitter csatorna. Arra a kérdésem, hoyg Ő is így gondolja -e többször is kitérő választ adott.
Azaz vagy úgy gondolja Ő is, de nem írhatja le mert ez szélsőséges nézet amitől a Jobbik retteg, vagy nem így gondolja, de nem írhatja le mert akkor a szavazóik is rájönnek nem is szélsőségesek.
Nah erről csináltam screenshot -ot.
Nem mert válaszolni. Inkább sunyin lapított. És pont ez az ami zavar a Jobbikban.
orogordog
Gárdával kapcsolatba, ami nincs az, hogyan van?

Egy hasonlat: pénzem sincs de az állam szerint van, akinek tényleg van annak meg nincsen, tiszta demagógia az egész!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.