Az MDF miniszterelnök-jelöltje országjáró körútjának második állomásán, Szegeden beszélt pártja választási elképzeléseiről.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Kánaán? Mikor volt itt Kánaán? Maguknak Bokros úr igen, de nekünk nem.
erzsi0055
Bokros úr! hol élt eddig? A dolgozók anno a 70-es években talán "jól éltek" de azóta hány szűk esztendőnk volt? Meg annyiszor mondták ez az utolsó, de még mindig szűkölködünk! A nélkülözést nem Önök érzik! Szégyen az országunkra nézve, hogy ily politikusaink vannak akik Önös érdekekből politizálnak, és a béka mocskába süllyeszti a népét! Pazaran élni, jól élni, továbbá éldegélni, munka nélkül éhezni-fázni,nyugdíjasként vegetálni, hát nem mindegy!!!!! Ezért tartok jobbra egy szebb jövő érdekében, ha kell üvöltöm az éterben: fiatalok jobbra, csak jobbra, "lassan hazánkban hontalanok vagyunk".
erzsi0055

Már az MDF 386 millió Ft-ot , fordított a kampányra, ennyi pénzből hány éhes gyermek száját lehetne betömni? Ennyi pénz... hol a jó Isten, mért nem szakad a becstelen törtetőkre a menny/ezetjük!
barew7
Ez a szerencsétlen meg böjttel és deressel akar kampányolni? Eszem megáll!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.