Március 4-én a Pénzügyminisztérium előtt tiltakoznak elmaradt járandóságuk miatt az APEH és a VPOP dolgozói. A most bejelentett döntésről Farkas Dávid kérdezte Michalkó Pétert, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Dolgozók Szakszervezetének elnökét.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bombi02
Nem adok nekik igazat. Elég jó a fizetésük, kapnak jutalmat, prémiumot vagy aminek nevezik. Ha kevesebbet kapnak vagy kicsit később, akkor fenyegetőzve, kierőszakolják.
Sokan örülnének ennyi jövedelemnek. Főként a minimálbéresek és a munkanélküliek! Ki kell őket rúgni! Sok jelentkező lenne a megüresedett helyekre.
kir
Vajon miért nem lep meg, hogy megint a belőlünk élő közszféra akciózik.
szaboria
Szerintem akkor kellene tüntetniük ha netán minimálbéren dolgoznának mint ma magyarország jelenlegi dolgozóinak több mint 60%-a akkor sztrájkoljanak. Az apeh dolgózói jobban meg vannak fizetve mint az átlag adminisztrativ dolgozók.
Nemezis
@luigilongo60 "Az ugye fejenként 227000 ft bruttó."

Ne légy már naiv. Gondolod hogy az APEH-nél ennyit keresnek? A takaritónak több ott a fizetése.
csutak
Ha nem tetszik a sztrájkolóknak a lóvé, el kell jönni kamiont vezetni!
inkvi
@kevijeni: Nem emlékszek bitre, csak a Vitre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.