Jelenleg a Jobbik a teljes lakosságon belül alig 8 százalékos, a biztos szavazó pártválasztók körében pedig 15 százalékos támogatottsággal rendelkezik, míg egy évvel ezelőtt 1 illetve 3 százalékos tábort tudhatott maga mögött ebben a két körben.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
@inkvi: Majd visszajön, így ment ez mindég a történelem viharában, egyszer hopp aztán kopp.
szöszmösz
Jó lenne, ha egyiknek sem lenne hopp, hogy nekük ne legyen kopp!
inkvi
@batukán: Az én baloldali értékrendem ez ideig erősen "hopp" volt életem folyamán. Most sem panaszkodhatok. De, ha nem, úgy lesz, akkor sem az MSZP-nél "kopp"-ogtatok! Legfeljebb bizalmasan megkérdezem Lendvai Ildikót, hogy hol lehetne fel-"botox"-oztatni!
batukán
@inkvi: Aztán van-é bot(oxod)hozzá? Egyszerűbb lesz az életed, csak kimész a kertbe és letörsz egy derab kolbászt a kerítésedből, amit még anno a mi nagy Köpönyeges nagyunk kolbásztöltési produktumából ered.. Jó étvágyat!
Major Betty
Lesz meglepi az biztos MSZP remélem 15%sem éri el az MDF,SZDSZ be sem jut
barnan
Azt gondoltam, ez már korábban is így volt. Érdekesebb a Fiatal demokratákkal való összevetés.
@inkvi: egyébként tényleg érdekes téma lenne vesézgetni, hogy mitől balos az MSZP és mitől jobbos a FIDESZ, Jobbik. Ki, hol képviseli a baloldali értékrendet és ki, hol a jobboldalit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.