A magyar lakosság azért élt a devizahitelek nyújtotta lehetőségekkel, mert nyugat-európai értelemben véve szegény. A hitelezés márciustól való korlátozása nem kezeli érdemben a problémát. Csak az alacsony infláció nyomán emelkedő reálbérek ösztönözhetnek takarékosságra, kormányzati intézkedések nem.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: furfang
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@furfang: Csak az a döntés ment keresztül az országgyűlése amit a Fidesz is akart.
csutak
@furfang: Érdemi előremutató döntések ellen olyan cirkuszt csapott a fidesz, hogy csak no.
Lásd: népszavaztatás egészségügy, tandíj.
Úgyhogy 50%-ban köszönhető a jelenlegi állapot a fidesznek!
inkvi
@csutak: Nem valami erősséged a százalékszámítás.
furfang
@bigyibogyo: Ezt te sem mondhattad komolyan!Alig volt olyan szavazás, amiben a fidesz javaslatait, ellenvéleményét figyelembe vették volna! Ennyire elfogultnak nem gondoltalak bigyi, hogy a feketére fehéret mondasz!
Január
Igaza van a cikkirónak, megtakarítani csak akkor lehet, ha van miből. Itt pedig folyamatos áremelkedésekkel kell szembenézni minden tekintetben.
Talán a hitel lett volna amivel az emberek - mivel mindenkinek egy élete van - némi segítséget kaptak volna, de erre nagyon is ráfáztak, mivel adósrabszolgasorba sodorta őket a pénzéhes, spekuláció - a bankszektor által.
Egy biztos a jövőben, nagyon nehéz lesz a bankszektornak "kiénekelni" az emberek pénzét hitelkamat formájában, mivel nem csak a hitelnyújtás szigorodása miatt, hanem önként is kevesebb hitelt vesznek majd fel.
csutak
@inkvi: Relatív a százalék számítás módja.
A statisztikáról megegyezik véleményem Churcille-vel:
Csak annak a statisztikának hiszek, amelyet én hamisítottam:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.