Szülők, pedagógusok szerint alapvető közösségi értékek kerültek veszélybe azzal, hogy a Jobbik kaposvári iskolákban tartotta lakossági fórumait. A párt kampányfőnöke nem érti a felháborodás okát.

Feltöltő: tnezo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Gondolom, nem tanitasi idoben, kotelezo reszvetellel tartottak a rendezvenyeket. Akkor ez kit, vagy mit veszelyeztet megis? Es vajon mas part ellen is igy fellepnenek?
marlin
43. § (1) A választási gyűlések nyilvánosak. A rend fenntartásáról a gyűlés szervezője gondoskodik.
(2) A választási kampány céljára az állami és önkormányzati költségvetési szervek a jelöltek, jelölő szervezetek számára azonos feltételekkel bocsáthatnak rendelkezésre helyiséget és egyéb szükséges berendezést. Állami vagy önkormányzati hatóság elhelyezésére szolgáló épületben választási kampányt folytatni, választási gyűlést tartani tilos, kivéve az ötszáznál kevesebb lakosú településen, feltéve, hogy más közösségi célú épület nem áll rendelkezésre.

Mi a gond?? Valaki nem kapott helyiséget??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.